2777
2789
عنوان

دوستانی که فمتولیزیک کردن میشه بیایید😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9190 بازدید | 22 پست
ما شهرستان هستیم دکترم فاصله داره باهامون واسه 13 وقت داده 

سلام عزیزم. چی شد رفتی پیش دکترت.دیدت بهتر شد؟ اخه منم الان دوهفته ست عمل کردم 

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی؟
سلام عزیزم. چی شد رفتی پیش دکترت.دیدت بهتر شد؟ اخه منم الان دوهفته ست عمل کردم 

سلام عزیزم ببخشید نت نداشتم اره رفتم گفت هیچی نیست چشمت ده دهم هست ولی بعصی موقع ها قند خونت میاد پاینن تار میبینی به چشمت نگا نکن که خوبه تو ظاهر از درون کلا زخم هست 

دختر گلم 💕 تو ثمره عشق 🤵🏻👰🏻 ۹ساله ی منو باباتی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ببخشید نت نداشتم اره رفتم گفت هیچی نیست چشمت ده دهم هست ولی بعصی موقع ها قند خونت میاد پا ...

سلام گلم ممنون که جواب دادی .واقعا الان توی چشمم زخم هست .تا کی خوبه خوب میشه؟ 

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی؟

من یک هفته پیش فمتو انجام دادم.شماره چشمم خیلی بالا بود دکتر گفت دیدت کامل نمیشه اما بهتر از قبل میشه.بهتر شده اما چشم راستم انگار همش یه غباری جلوشه و به خوبی چپ نمیبینه.به نظرتون به مرور درست میشه یا نه؟

من یک هفته پیش فمتو انجام دادم.شماره چشمم خیلی بالا بود دکتر گفت دیدت کامل نمیشه اما بهتر از قبل میش ...

عزیزم الان که چندماه گذشته نتیجه ی فمتولیزیک که انجام دادی چطوره؟به نظر شما که انجام دادی فمتو بهتره یا پی آر کی؟