2777
2789
عزيزم خودتو ناراحت نكن تو داري مادر ميشي  بشين با شوهرت حرف بزن بگو من خيلي تنهام مادر پدر ندا ...

مشکلم اینجاست که خودم دیگه نمیخامش

خدایا شکرررررت که بهم نی نی دادی😚😚😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید.ولی حالم خوب نیست

ببين عزيزم من تبريزي هستم ١٨ سالمه پارسال عقد كردم و اومدم تهران اوايل عقدمون خوب بود بعدش سرررد شديم هم من هم شوهرم مثل تو اول زندگيم فكر طلاق بودم هي به مادرم ميگفتم دوسش ندارم ميخوام طلاق بگيرم و ....

بعد به همسرم گفتم بيا بريم مشاور دوتايي رفتيم 

يكم كمك كرد ولي اونيكه زندگيمو درست كرد خودم بودم 

هي عشوه ميمودم ناز ميكردم بعضي وقتا اداي پسرا رو در مياوردم 

الان همسرم هرجا بره ميگه با تو 

غذا تنها نميخوره ميگه با تو 

شبا قبل اينكه نبوسه نميخوابهههه 

خوب میشی❤️ فقط بخودت فکر کن تمرکزت رو از رو همه بردار

شرایطمو دوس ندارم.تو یه شهر مزخرف و محروم زندگی میکنم.همش تو خونه م.هوا افتضاح.هی میشینم تو خونه بیکار افکار منفی بهم حمله میکنن

ببين عزيزم من تبريزي هستم ١٨ سالمه پارسال عقد كردم و اومدم تهران اوايل عقدمون خوب بود بعدش سرررد شدي ...

مطمینم از این نظر مشکلی ندارم.چون تا قبل ازدواج خیلیا دوسم داشتن حتی یکی بخاطرم خودکشی کرد.ولی همسرم ...

شرایطمو دوس ندارم.تو یه شهر مزخرف و محروم زندگی میکنم.همش تو خونه م.هوا افتضاح.هی میشینم تو خونه بیک ...

اره راست میگی،حق داری ولی اگه خودت نخوای از این وضعیت بیای بیرون کسی هم نمیتونه تاثیری بزاره عزیزم

روی قلاب بافی و بافتنی واسه نینی کار کن،خیلی خوبه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
یکی از شهرهای خوزستان

عزیزم این پیجو ببین،پر از دست سازه های قشنگه ک تو زمان بیکاریت میتونی بسازی قشنگم

https://www.instagram.com/sara.paniz.66

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
اره راست میگی،حق داری ولی اگه خودت نخوای از این وضعیت بیای بیرون کسی هم نمیتونه تاثیری بزاره عزیزم ...

اخه قربونت برم اینجا سرماش کجابود برا نی نیم بافتنی کنم