2777
2789
اخرش چکار کردی

هیچ....دارم میگذرونم...هر روز قول میده و فرداش همون آش و همون کاسه....همه حواسم گذاشتم رو بچه هام..دیگه بود و نبودش برام فرقی نداره

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرز فکرت اشتباهه فکر کنم خانم خیلی زود رنج و حساسی هستی بهتره عادتش بدی برات وقت بزارن مردا خنگن خود ...

من قبلا تلاشمو کردم.دیگه خسته شدم.منی که همیشه خاطرخاه داشتم حالا برای همسرم ارزشی ندارم

خدایا شکرررررت که بهم نی نی دادی😚😚😚
ببين عزيزم اين دليل نميشه كه تو بخواي طلاق بگيري سره اينكه توجه نميكنه بهت  از اول بد عادت دادي ...

خب بخاطر همینا که گفتی طلاق نمیگیرم فعلا

من قبلا تلاشمو کردم.دیگه خسته شدم.منی که همیشه خاطرخاه داشتم حالا برای همسرم ارزشی ندارم

من توی بهترین دوران زندگیم بازداریم فهمیدم همسرم بهم خیانت کرده و بعد از گذشت یازده ماه هنوز حالم مثل روز اول بده

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
زن ها همیشه قربانی بی احساسی مردا هستن ب دلت بد راه نده،حیف خودت و نینی

خیلی تنهام.از خانواده دور.اون همش پیش خانواده خودش.اصلا شرایطمو درک نمیکنه.ترجیح میدم واقعا تنها باشم.تا اینکه متاهل باشم و احساس تنهایی کنم

درهر صورت باید برای زندگیت تلاشتو بکنی وگرنه فردا پشیمون میشی بنظرم بازم باشوهرت صحبت کن نگو خودش ...

احساس میکنم هیچ علاقه ای دیگه بهش ندارم

هیچ....دارم میگذرونم...هر روز قول میده و فرداش همون آش و همون کاسه....همه حواسم گذاشتم رو بچه هام..د ...

میترسم از این بودنایی که مثل نبودنه

به نظرم حسودي ميكني به دور اطرافت كه همسرت با اونا خوبه خب شايد تو كاري ميكني كه همسرت نتونه باهات ح ...

اره حسودی میکنم.ولی خب مثلا چیکار میکنم؟

میترسم از این بودنایی که مثل نبودنه

خیلی بده....خیلیییی....چقد دوست داشتم بچه هام تو محیط پر از عشق بزرگ بشن...گند زد به زندگیم

خیلی تنهام.از خانواده دور.اون همش پیش خانواده خودش.اصلا شرایطمو درک نمیکنه.ترجیح میدم واقعا تنها باش ...

منم همین وضعیتو داشتم خیلی حساس شده بودم رو همه چی،تازه شوهرمم پیشم نبود اما هرروزم دعوا بود باهاش🤦🏻‍♀️

بارداریم تاثیر داره،اینارو بدتر میکنه تو چشم ادم

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
من توی بهترین دوران زندگیم بازداریم فهمیدم همسرم بهم خیانت کرده و بعد از گذشت یازده ماه هنوز حالم مث ...

اره خیلی سخته واقعا .بازتو خوب تونستی طاقت بیاری

اره حسودی میکنم.ولی خب مثلا چیکار میکنم؟

عزيزم خودتو ناراحت نكن تو داري مادر ميشي 

بشين با شوهرت حرف بزن بگو من خيلي تنهام مادر پدر ندارم تنها تكيه گاهم تويي 

نيني مون تو راهه به چيزاي خوب فكر كن شوهرت باهات سرده تو باهاش گرم شو چند بار امتحان كن پشيمون نميشي 

مثلا شبا حتما بوس بگير ازش بگو من نياز دارم بوسم كني خودتو لووووووس كن واسش بذار چشمش دنبالت باشه 

منم همین وضعیتو داشتم خیلی حساس شده بودم رو همه چی،تازه شوهرمم پیشم نبود اما هرروزم دعوا بود باهاش🤦 ...

شاید.ولی حالم خوب نیست