2777
2789
عنوان

من نا امیدم ،خدا نمیخوادد

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 23 پست
من33سالمه مگه چقد فرصت دارم ادم تا جوانه دلش میخواد با بچه بازی کنه ابعدش هر چی سنت میره بالا تر بی ...

من سی و هفت سالمه و به نظرم روابط مادر و بچه خیلی به سن مربوط نیست. اتفاقا گاهی مادرایی رو دیدم که خیلی جوونتر از من بودن و مثل بچه ها با بچه شون لجبازی میکردن و عصبی بودن.  عزیزم مطمئن باش مادر خیلی دانا و مهربونی برای بچه ات میشی. 

یا رب نظر تو برنگردد****برگشتن روزگار سهل است 😊
اول گفت اسپرم شوهرت ضعیفه خلاصه بعد از هزار قرص و دارو گفتن نرماله خودمم همه ازمایشهام خوب بود فقط چ ...

عزیزم خداروشکر مشکل جدی نداری. استرس از خودت دور کن بی خیالش که بشی میشه حتما...هییییچ وقت از خدا ناامید نباش

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من سه سال تو مطبای نازایی دویدم و خیلی پول خرج کردم  تنبلی تخمدان داشتم بعد سه سال حامله شدم ول ...

خدا را شکر که خدا بهتان عنایت کرد امیدوارم منم دلم شاد شه

من سی و هفت سالمه و به نظرم روابط مادر و بچه خیلی به سن مربوط نیست. اتفاقا گاهی مادرایی رو دیدم که خ ...

ممنونم ان شاالله خدا بهم بده تمام سعی خودمو میکنم بچه خوبی تربیت کنم 

منم همین فکر رو می کردم و کلا بی خیال شده بودم.  همسرم واریکوسل دو طرفه داشت و خودمم یه فیبروم ...

میخوام بیخیال شم ولی تا که یک بچه ببینم باز میاد تو فکرم 

می دونم عزیزم ب نظر خودت زیاد دویدی و دوا و درمون کردی و مطمئنا خ ناراحتی الآن

من ده ساله ک منتظرم

از دارو و درمان سنتی گرفته تا بهترین دکترای کشور

کلی دعا و نذر

حتی رمالی و دعانویسی رو هم امتحان کردم

امروز صبح پریود شدم

دیروز با سه روز تاخیر بی بی چکم منفی شد کل روز رو گریه کردم

اما باز هم راهی ب جز امیدواری ندارم

پس بهت امید رو توصیه می کنم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

[QUOTE=64963930]می دونم عزیزم ب نظر خودت زیاد دویدی و دوا و درمون کردی و مطمئنا خ ناراحتی الآن من ده ساله ک منتظرمامیدوارم زودتر جواب بگیری و مادر بشی ،و امیدت نا امید نشه و دشمن شاد نشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز