2777
2789
عنوان

من نا امیدم ،خدا نمیخوادد

346 بازدید | 23 پست

دو سال که گذشته  هر چی دکتر رفتیم قرص خوردیم بی فایده بود. کلی ختم و دع و ذکر گفتم اما نشد که نشد خدا نمیخواد بهم بچه بده دلم گرفته چکار کنم که از فکر بچه بیام بیرون .ای کاش خدا به منم  رو عنایت میکرد و دلم منم شاد میشد خوشبحال همه کسایی که راحت باردار شدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مشکلتون چیه؟

اول گفت اسپرم شوهرت ضعیفه خلاصه بعد از هزار قرص و دارو گفتن نرماله خودمم همه ازمایشهام خوب بود فقط چند تا کیست ریز داشتم که اونم دکتر گفت مهم نیستند دوره دوم قرص کلومفینم اما هنوز جواب نگرفتم سنم داره میره بالا همسرمم دیگه حوصله نداره بعد از دو سال هر کار کردیم نشد که نشد یعنی خدا نخواست

من سه سال تو مطبای نازایی دویدم و خیلی پول خرج کردم  تنبلی تخمدان داشتم بعد سه سال حامله شدم ولی  جنین قلب نداشت و تو هفت هفته سقط شد سه ماه بعد سقط تو اوج ناباوری بصورت طبیعی باردار شدم این خاطره شیرین و لطفی که خدا بهم کرد رو هرگز فراموش نمی کنم الان پسرم دوازده سالشه و یکی هم ده سالشه دومین پسرم رو هم ناخواسته بود و تو چهار ماهگی وقتی تو دلم تکون می خورد فهمیدم   

از رحمت خدا نومید نباش خدا خیلی کریمه خیلیییییییی

من هیچوقت درک نمی کنم خدا چرا گاهی نمی خواد (البته بیشتر مواقع)؟؟ خدا قصدش آزار بندهاشه مگه؟ یکی به ...

منم نمیدونم ،خیلی تو زندگیم سختی کشیدم بی نهایت مهربانم حتی یکوقتهایی دلم برای دشمنام هم میسوزه ولی نمی دونم خدا چرا تا الان نداده بهم

من هیچوقت درک نمی کنم خدا چرا گاهی نمی خواد (البته بیشتر مواقع)؟؟ خدا قصدش آزار بندهاشه مگه؟ یکی به ...

وای نگو اینجوری...

من خودم ۴ ماه از اقدامم میگذشت و کلی شوق داشتم هر ماه که نینی میاد آزمایش و ....داده بودم کاملا سالم بودم واسه اومدنش.....ولی همون موقع یه اختلاف شدید بین من و همسرم پیش اومد...من افسردگی گرفتم و چند کیلو لاغر شدم یهو

انقدر حالم بد شده بود که خوابم نمیبرد اصلا....به زور شبا یکی دو ساعت میخوابیدم...‌اگه تو اون موقع باردار میشدم خدا میدونه چی یر بچم میومد.....چند ماه اقدام نداشتیم و هنوز هم باردار نیستم ولی فقط خدا میدونه چی منتظر آدمه

سلام عزیزم نا امید نباش ... خدا بزرگه زن داداش من 20 سال حامله نشد بعد از 20 سال ک دکترام دیگ ازش ق ...

من33سالمه مگه چقد فرصت دارم ادم تا جوانه دلش میخواد با بچه بازی کنه ابعدش هر چی سنت میره بالا تر بی حوصله میشی

منم همین فکر رو می کردم و کلا بی خیال شده بودم.  همسرم واریکوسل دو طرفه داشت و خودمم یه فیبروم بزرگ که دیگه می خواستم برم برای جراحیش که یه دفعه باردار شدم و الانم هفته بیست و یکمم. دکترم باورش نمیشد. نمی دونم چه حکمتیه که تا استرس داری و پیگیری نمیشه درست زمانی که می ذاری کنار و بی خیالش میشی پیش میاد. امیدوار باش ولی روش زوم نکن. خدا بزرگه. 

یا رب نظر تو برنگردد****برگشتن روزگار سهل است 😊
عمه ی من بعد10سال خدابهش یه پسرداد....هیچ موقع ناامیدنباش.خودم الان دوتا سقط کردم.منم حال تورودارم.ا ...

خیلی دلم پره اشک هام خودشون بی اراده میان ،بعدش میگم خدایا باهام قهر نکن دلم گرفته بود  من راضیم به رضای خودت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز