2777
2789
عنوان

من نا امیدم ،خدا نمیخوادد

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 23 پست
من33سالمه مگه چقد فرصت دارم ادم تا جوانه دلش میخواد با بچه بازی کنه ابعدش هر چی سنت میره بالا تر بی ...

من سی و هفت سالمه و به نظرم روابط مادر و بچه خیلی به سن مربوط نیست. اتفاقا گاهی مادرایی رو دیدم که خیلی جوونتر از من بودن و مثل بچه ها با بچه شون لجبازی میکردن و عصبی بودن.  عزیزم مطمئن باش مادر خیلی دانا و مهربونی برای بچه ات میشی. 

یا رب نظر تو برنگردد****برگشتن روزگار سهل است 😊
اول گفت اسپرم شوهرت ضعیفه خلاصه بعد از هزار قرص و دارو گفتن نرماله خودمم همه ازمایشهام خوب بود فقط چ ...

عزیزم خداروشکر مشکل جدی نداری. استرس از خودت دور کن بی خیالش که بشی میشه حتما...هییییچ وقت از خدا ناامید نباش

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه سال تو مطبای نازایی دویدم و خیلی پول خرج کردم  تنبلی تخمدان داشتم بعد سه سال حامله شدم ول ...

خدا را شکر که خدا بهتان عنایت کرد امیدوارم منم دلم شاد شه

من سی و هفت سالمه و به نظرم روابط مادر و بچه خیلی به سن مربوط نیست. اتفاقا گاهی مادرایی رو دیدم که خ ...

ممنونم ان شاالله خدا بهم بده تمام سعی خودمو میکنم بچه خوبی تربیت کنم 

منم همین فکر رو می کردم و کلا بی خیال شده بودم.  همسرم واریکوسل دو طرفه داشت و خودمم یه فیبروم ...

میخوام بیخیال شم ولی تا که یک بچه ببینم باز میاد تو فکرم 

می دونم عزیزم ب نظر خودت زیاد دویدی و دوا و درمون کردی و مطمئنا خ ناراحتی الآن

من ده ساله ک منتظرم

از دارو و درمان سنتی گرفته تا بهترین دکترای کشور

کلی دعا و نذر

حتی رمالی و دعانویسی رو هم امتحان کردم

امروز صبح پریود شدم

دیروز با سه روز تاخیر بی بی چکم منفی شد کل روز رو گریه کردم

اما باز هم راهی ب جز امیدواری ندارم

پس بهت امید رو توصیه می کنم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

[QUOTE=64963930]می دونم عزیزم ب نظر خودت زیاد دویدی و دوا و درمون کردی و مطمئنا خ ناراحتی الآن من ده ساله ک منتظرمامیدوارم زودتر جواب بگیری و مادر بشی ،و امیدت نا امید نشه و دشمن شاد نشی