2777
2789
عنوان

خانم های شاغل کمکککک

134 بازدید | 19 پست

من یه مدت دیگه احتمالا برم سر کار تو یه اداره اما تاحالا کار نکردم خیییلییی میترسم شما بیاید از تحربیاتتون بگید

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از اول سرسنگین و محترمانه رفتار کنید و با کسی هم صمیمی نشید و درباره زندگی و موضوعات خصوصی تون ب کسی اطلاعات ندید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

نمیدونم  تجربه ندارم الانم یکم اعتماد به نفسم پایینه  میترسم کلا

نکنه جیزی ازم بهوان که بلد نباشم

یعنی قبلش راه و چاه رو به آدم میگن؟

از اول سرسنگین و محترمانه رفتار کنید و با کسی هم صمیمی نشید و درباره زندگی و موضوعات خصوصی تون ب کسی ...

مرسی عزیزم ولی میترسم بگن خودشو گرفته

مرسی عزیزم ولی میترسم بگن خودشو گرفته

اعتماد بنفس تون رو ببرید بالا...

اقتضای  محیط کار  همینه ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
از من میشنوی اگر متاهلی ...بچه داری...زندگیت در حد نرمال هست از نظر مادی.. نرو  معتاد کار و حق ...

متاهل هستم ولی واقعا نیاز دارم دستم تو جیب خودم باشه و کمی هم به زندگی مشترکمکن کمک کنم وضعمون زیادم خوب نیست خداروشکر اما در حد متوسط متوسط

بله خیلیم کسل کننده شده برام اما چاره ای نیست تو این زمونه زن باید دستش تو جیب خودش باشع

جسارتا کارمندین؟راست میگن کارمندا بعد از یه مدت افسردگی از روزمرگی کار میگیرن؟

شما روز اول همه چم و خم کارو میدونستین؟یا کسی بهتون تو اون اداره آموزش داد؟

نمیدونم  تجربه ندارم الانم یکم اعتماد به نفسم پایینه  میترسم کلا نکنه جیزی ازم بهوان که ب ...

نگرانی نداره هر کاری که بخوای بری اول اموزشت میدن حتی تخصصی مرتبط با رشته ات باشه بازم اموزشت میدن

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
نگرانی نداره هر کاری که بخوای بری اول اموزشت میدن حتی تخصصی مرتبط با رشته ات باشه بازم اموزشت میدن

شوهرم میگفتا اما فکر میکردم واسه این میگه که من نترسم مرسی عزیزم آرومم کردی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز