2777
2789

‍ 🍰🌼كيك وانيلي🌼�

تخم مرغ      4عدد

آرد       3  ليوان

شکر    1/5  ليوان

شیر     1  ليوان

روغن مایع      نصف پیمانه

بکینگ پودر        1 ق غ

وانیل     1 ق م يا هم اسانس وانيل

تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرده  ودر قالبی که قبلا چرب کردیم میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم

رسپی از استاد

#کیک_وانیلی

🍰🌼🍰🌼🍰🌼🍰🌼🍰🌼🍰🌼🍰

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اینی ک نوشتم .خیلی خوشمزه و ساده اس ...برای گاناش روش هم .

۱۰۰ گرم خامه صبحانه با ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای .

کتری بزار اب بجوشه ظرف بزار رو کتری خامه رو بریزتو ظرف بزار با بخارش اب بشه .یعنی روش بن ماری .خامه اب شد شکلاتارو خرد کن بریز توش اب کن .هم بزن تا کامل حل بشه .

کیک خنک باشه باید .بزار سرد شد .گاناش باید گرم باشه بریز روش و تزیین کن

پودر کیک هر مدل ک دوست داری بگیر 

۳ تا تخم مرغ آماده کن و سفیده رو از زرده جدا کن و تو ظرف جدا بریز سفیده تخم مرغ رو انقدر بزن ک کف خالی شه طوری ک ظرف برگردونی موادت برنگرده .اینطوری کیکتم بو تخم مرغ نمیگیره  اگر پودر کیکت وانیلی ب مقدار خیلی خیلی کم وانیل بریز توش . واصلا آب نریز توش فقط از شیر استفاده کن و داخل پودرت بریز با سفیده ی زده شده . شیر رو کم کم بریز تو پودر ک گوله نشه و هم بزن . بعد ک تخم مرغ و وانیل هم اضافه کردی یک کره آب کن بریز داخلش و هم بزن مدام ته قابلمه رو روغن بزن و گرم کن و موادت رو حدود ۳۰ مین روی شعله وسط گاز روی شعله پخش کن بذار و زیرش رو کم کن  تا طلایی شه وقتی طلایی شد برش گردون تا اون سمت کیک هم درست شه  بعد ب وسیله  نخ دندون و خلال دندون کیک رو لایه لایه کن و لا ب لاش گردو و موز و خامه آماده از شیرینی فروشی بگیر بریز و روش هم با استفاده  از ژله و خامه و میوه یا مروارید خوراکی تززین کن 

خدایا تو میگی پناه بی پناهانی .. پناهی ندارم ..ننیازمند نوازشت هستم 
عزیزم بهم یاد میدی فدات شم؟

آره عزیزم بهت توضیح دادم اما اگر میخوای لابه ب لای کیکت ژله بریزی  باید ژله رو وقتی آب شد و شفاف شد تو دمای حرارت خونه بذاری تا نیمه شل رو ب سفت  بشه بعد بریزی رو کیک  وگرنه ژله رو کیک نمیمونه

عزیزم قسمت نخ دندون و خلال دندونو نفهمیدم

خلال  دندون رو با فاصله ی یکسان به کیک میزنی و نخ رو روی اونا میندازی ک کیک کج بریده نشه بعد نخی ک سمت چپه رو با دستراست میگیری و نخی ک سمت راسته با دست چپ  بعد اونا رو میکشی هم زمان کیکت نصف میشه . 

برو تو اینترنت سرچ کن . نصف کردن کیک با نخ دندان و خلال دندون  . ببینی بهتره ... 

چون با چاقو احتمال داره  کیکت خراب شه نصفش کنی 

اره عزیزم از خدامه یادم بدی

تخم مرغ 6عدد...آرد150گرم..شکر150گرم..پودرکاکائو2ق غ..پودرنارگیل2ق غ..آبجوش2ق غ..وانیل1ق چ..بگین پودر1ق م سرصاف..روغن1سوم لیوان

اول باید سفیده وزرده رو ازهم جداکنی هرکدوم تو ی کاسه جداگونه..ب هرکدوم کاسه نصف شکررواضافه میکنی..ب زرده بایدوانیلم اضافه کنی..اول زرده روشروع کن ب هم زدن ی10دقیقه ای بایدهم بزنی.حجمش3برابرمیشه ورنگش شیری رنگ وکشدارمیشه..درآخر1ق غ آبجوش رواضافه کن و ی کوچولوهم بزن..سریای هم زنتوتمیزکن وشروع کن ب هم زدن سفیده انقدربایدهم بزنی ک وقتی کاسه رو برمیگردونی ازتوکاسه نریزه وسفت شده باشه..بعدم آبجوش رواضافه کن..حالاسفیده روآروم ب زرده اضافه کن وبا قاشق هم بزن..روغنم اضافه کن وباقاشق هم بزن..حالاآرد وپودرکاکائو وبگین پودری رو ک3بار الک کردی آروم آروم ب موادت اضافه کن ودرآخر پودر نارگیلم اضافه کن..همشو باید باقاشق هم بزنیا..بعدم بریز تو ی قالبی ک ازقبل چرب کردی.قالبت سایزش باید قالب8تخم مرغی باشه..حالابذارش تو فر..فرم باید همون اول کارروشن کنی ک گرم شده باشه...20دقیقه ک توفربود فرو روشن کن ی خلال دندون بکن وسطش اگه شده بودچیزی ب خلال نباید بچسبه

لطفا صلوات بفرستیدبرای اینکه شوهرم ی کارخوب گیرش بیاد😍😍😍😍
خلال  دندون رو با فاصله ی یکسان به کیک میزنی و نخ رو روی اونا میندازی ک کیک کج بریده نشه ...

بعد با یه پودر کیک یه کیک چند کیلویی میشه با خامه؟ برای ساگرد ازدواجم میخوام درست کنم کلا ۱۱ نفریم

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔
خلال  دندون رو با فاصله ی یکسان به کیک میزنی و نخ رو روی اونا میندازی ک کیک کج بریده نشه ...

ببخشید سوال دیگه اینه که با همزن برنم وقتی شیرو سفیده تخم مرغو ریختم یا قاشق

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔
ببخشید سوال دیگه اینه که با همزن برنم وقتی شیرو سفیده تخم مرغو ریختم یا قاشق

همزن عزیزم چون ی دست درمیاره دوم اینکه بستگی ب خودت داره عزیزم مثلا اگه بخوای  به همه تیکه های بزرگ بدی  ی پودر کیک کم هست اما اگ کوچیک بدی یکی کافیه .

اگ بخوای کیکت بزرگ باشه دوتا پودر کیک بگیر و نسبت باید تخم مرغش هم زیاد کنی یعنی ۶ تا بریزی .

اگر بخوای یک و نصفی پودرکیک بریزی باید ۴ تاو نصفی سفیده تخم مرغ بریزی 

خامه هم بستگی ب خودت داره گلم ک بخوای تزئینت چطور باشه یا پر خامه باشه یا کم خامه 

خود من از تو مغازه ی ۳ تومنی قیف خامه گرفتم و با اون خامه رو تزئین کردم و برای  یک پودر کیک ۵ تومن خامه خریدم . و یک ژله پرتقال 

راستی میتونی رنگ خوراکی و یا طعم دهندی ب خامه ات اضافه کنی تا طعم و رنگش رو تغییر بدی 

پودر کیک هر مدل ک دوست داری بگیر  ۳ تا تخم مرغ آماده کن و سفیده رو از زرده جدا کن و تو ظرف جدا ...

در  ضمن عزیزم شکر هم باید بریزی البته پودرکیک ها معمولا خودشون شکر دارن  شما نصف لیوان اگر میخوای خ شیرین شه یک لیوان شکر اضافه کن . من چون تو خانواده همه دیابت دارن کم شکر میزنم چون تو ژله هم شکر داره ...