2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری نداره.تو نت سرچ کن.من همین چند روز پیش درست کردم برا پسری...

۳تاتخم مرغ و با یه لیوان شکر خوبه خوب زدم تا پوک و کشدار شد.نصف لیوان روغن و ۱لیوان شیر ولرم ریختم و درحد هم خوردن زدم.دولیوان آرد و با دوقاشق پوور کاکائو و یه قاشق غ بکین پودر و نصف ق چ وانیل الک کردم و به موادم زدم د با لیسک هم زدم و تو قابلمه به مدت ۴۵ دقیقه با شعله پخش کن گذاشتم پخت.

بعد از سرد شدن از وسط برش دادم و گردو و موز یکم خامه زدم .خامه قنادی رو یکم بذار نرم بشه و ۷ دقیقه با دور تند بزن و روکش کن و تزیین

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

من عاشقه کیک پختنم😍😍😍

براکیک تولد بایدکیک تایلندی درست کنی.بافتش خیلی نرم وعالیه.مثله کیکای بیرون میشه.اگه خواستی یادت میدم.تزئینشم باخامه کاری نداره

لطفا صلوات بفرستیدبرای اینکه شوهرم ی کارخوب گیرش بیاد😍😍😍😍

کیک شیفون کاکایویی درست کن دستورش همه جا هست 

سه قسمت برش بزن با چاقو اره.روش شربت بار بریز خامه قنادی بخر با همزن یه ربع بزن بعد پودر نسکافه بریز داخلش.لایه اول یکم خامه یه لایه موز حلقه و یکم گردویی خرد شده بریزبعد خامه بعد لایه دوم همینطور.روسم با همون خامه خامه کشی.کن بزار تو فریزر یه ربع بمونه در بزار بو نگیره.بعد روش گاناش بریز.یا با خامه پاستیلی تزئین کن.که دستورش تو نت هست.کلیپای اشپزخانه کوچک من و ببین