2777
2789
عنوان

دلم گرفت از این بی پولی

506 بازدید | 43 پست

روز به روز داریم فقیر تر میشیم هیچی نداریم من واسه عشقی که به شدهرم داشتم بی پولیشو ندید گرفتم هیچییی نداشت هیچییی اما الان رابطمون خرابه پول خیلی کمیم داریم که روز به روز داره ارزشش کمتر میشه اما دوستاپ با آدم های پولدار ازدواج کردن و شوهراشون عاشقشونن

برادر شوهرامم همینطور دور زنشون عین مروانه میچرخن تعریف از خودم نباشه ولی من از زنهاشون سرترم انا اونا خیییییلییی بهتر از من خرج میکنن 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

لامصب پول ی چیز دیگس اونقد رابطه هارو محکم میکنه  

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

از چه لحاظ سر تری مثلا ؟ 

نکنه شما جاریشی😓😓

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

چرا  یه پسر بدون پول و پس انداز ازدواج میکنه دقیقا؟!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

گلم شما به عشقت رسیدی اینو در نظر بگیر

شونه به شونه ی شوهرت کارکن تلاش کن زندگیتو بساز.بخدا همه چیز پول نیست

خیلیا آرزوی داشتن موقعیتی مثل شمارو دارن

ان شالله زندگیتون بهتر میشه غصه نخور

توکلت به اون بالاسری باشه

زندگی آدما از دور قشنگه .....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز