2777
2789
عنوان

دلم گرفت از این بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 43 پست

آره بی پولی واقعا سخت منم دارم

به وطنم حمله کرد برای تغییر نظام اما الان به التماس افتاده برای باز کردن تنگه 🇮🇷 از نشانه های درستی، نجابت و صداقت این نظام این است که بالاترین مقامش شهید است🖤 خدای خامنه ای از همه بزرگتر است شهید خامنه ای تا ابد نمیمیرد🖤🇮🇷 فرماندهانی که قرار بود ترور بشن رو دیدید؟ قدشان به تخته سیاه هم نمیرسید!🖤 و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند؛هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون موقع كه بله گفتي بابد فكرشو ميكردي . الان شوهرت همونه تو هستي كه تغيير كردي . در ضمن حسودم هستي ...

شما بیخود قضاوت نکن من مثل شما نیستم من واسم عشق مهم بود الانم الویتم عشقه ولی تایپیکمو کامل بخون گفتم الان رابطمون خرابه 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود
لامصب پول ی چیز دیگس اونقد رابطه هارو محکم میکنه    

خدا کنه هیچوقت شوهرم پولدار نشه🙏 چون ی بار جی تی ای بازی میکرد سوار ماشین فراری بود بعد این دختر های بد میگفتن میخوای سوارم کنی اینا شوهرم گفت دارا ک باشی سارا خودش میاد کلی هم نیشش باز بود بعد چهره تو هم رفته من و دید گفت نه گاز ماشین و داد رفت بعدم میگه میبینی چقد شوهر خوب و چشم پاکیم😑 منم گفتم اره قربونت بشم تو دلم گفتم مشخصه😐

مقایسه نکن

برای رسیدن به خواسته ت تلاش کن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نکنه شما جاریشی😓😓

وا 😒😏 میخوام بدونم این همه میگن از همه سرم ینی چی اخه . هرکی خودشو خوشگل میبینه دیگ بعدم مگ فقط قیافس تحصیلات هیکلل اخلاق سیاست موقعیت اجتماعی سطح خانوادگی .. این همه معیار واسه سر بودن هست . و خیلی اعتماد بنفس بالایی میخواد ک ادم فک کنه از همه لحاظ از بقیه سره 😒

وا 😒😏 میخوام بدونم این همه میگن از همه سرم ینی چی اخه . هرکی خودشو خوشگل میبینه دیگ بعدم مگ فقط قی ...

منم دقیقا همین ها مد نظرم بود وگرنه جاریمم خوشگله 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز