2777
2789
من آذر سال پیش عمل کردم 250cc هستش و زیر عضله خیلی راضی ام بزرگتر میخواستم اما دکترم گفت مهره های گر ...

پیش کی عمل کردی؟ قد وزنت چقدره/ الان حست خوبه؟ قبلش سینت چقد بود/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انجام دادم و راضيم

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍
پیش کی عمل کردن اگه تهران عمل کردن ادرس بهم میدی  درد نداشتن/

نه تهران نبودن عزيزم، درد يكيشون اصلا نداشت كه البته اون خيلي آستانه تحملش بالاست، اون دوتاي ديگه هم دردش واسه چند روز بود بعد ديگه خيلي رعايت ميكردن تا جا افتاد، هزينه اش فقط بالاست حدود ١١/١٢ واسه ٧٥ مديوم اين آخري داده بود 

و البته مهم ترین چیزشم اینه که نیازی به تعویض نداره سیلیکون های منور بخیه ام جذبی بود تا ۱ ماه کش دور سینه باید میبستم ۳ ماهم ورزش کنسله با خوردن به موقع آنتی بیوتیک و بودن تو محیطی که کثیف نیست عفونت نمیکنی من ۱ هفته بعدش رفتم مهمونی هر چقدر سریع تر شروع کنی کارای روزمره ات رو انجام بدی زودتر خوب میشی

پیش کی عمل کردی؟ قد وزنت چقدره/ الان حست خوبه؟ قبلش سینت چقد بود/

حسم عالیه از هر نظر.پیش پریسا عظیمی نژادان عمل کردم اصلارمهم نیست براش چقدر بزرگ میخوای عرض شونه و دور کمرتو میگیره و نسبت به اندامت میگه چی بگیری.من چاق بودن قدیم سینه ام ۸۵ کاپ بی بود اما ۳۰ کیلو وزن کم کردم سینه هام نابود شد یعنی ۷۵ ای میبستمم خالی بود الان ۷۵ کاپ سی هستش مدلشم گرده ولی نه از اینایی که بالاش قلمبه است گرد و طبیعی

منم مجردم ولی سرکار میرم

بايد مرخصي بگيري ، عملش كه سخت نبود يه ساعت طول كشيد و بعدم بهوش اومد خوااااابيد تا فردا، غذاشم خورد و دستشويي رفت و مرخص شد، بعد يه روز اون لوله تخليه بهش وصل بود و فرداش درش اوردن ديگه گن بست و رعايت كرد، مسكن و آنتي بيوتيكم ميخورد و رعايت ميكرد