2777
2789
من فوق العاده کم درد داشتم. فقط موقع خواب اذیت میشدم. در غیر اینصورت از زمان بیهوشی هیچ دردی حس نکرد ...

اگه راضی هستی ادرس و شماره دکترت بهم میدی 

من قدم 168 وزنم 55

منم انجام دادم شش سال پیش خدا رو شکر مشکلی نداشتم تا حالا و شوهرمم راضیه ، پیش دکتر خوب برو مشکلی پیش نمیاد ،من پیش دکتر صفایی که مطبش تو خ آفریقا هست رفتم 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قد و وزنت چقده؟ الان سینت چقدره

قد ۱۵۹ وزن ۵۹ ، اون موقع وزنم کمتر بود و تقریبا سینه صاف داشتم ، دکتر پروتز سایز ۷۵ با دور b برام گذاشت الان دیگه تا کمی تپل تر میشم سینه هام هم سریع تغییر سایز میده ، الان شده ۸۵ گاهی هم شده ۹۰-۹۵ ، انگار با پروتز غدد چربی سینه هام فعال شدن !!

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
قد ۱۵۹ وزن ۵۹ ، اون موقع وزنم کمتر بود و تقریبا سینه صاف داشتم ، دکتر پروتز سایز ۷۵ با دور b برام گذ ...

یعنی چاق بشم بزرگ میشه؟

من لاغرم سینم مثل چسراس یعنی بزرگ میشه/

؟

چقد دادی|؟

الان  راضی؟

به من پیشنهاد میدی یعنی پیش دکترت عمل کنم؟

گرد گزاشتی؟

من کارمندم چند روز مرخصی بگیرم؟

اگه راضی هستی ادرس و شماره دکترت بهم میدی  من قدم 168 وزنم 55

خ شریعتی بالاتر از پل صدر کوچه داد

شماره مطب ندارم شماره خود دکتر. خصوصی بهت میدم

❤❤❤روياها نتيجه ميليون ها انتخاب اندميلياردها شكستو تعداد كمى موفقيت ...شجاع باش و روياهاتو دنبال كن
من آذر سال پیش عمل کردم 250cc هستش و زیر عضله خیلی راضی ام بزرگتر میخواستم اما دکترم گفت مهره های گر ...

هزینه ش چقد شد؟من سینه م بزرگه اما خیلی شل شده .چیکار میشه کرد؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد  خدایا شکرت بابت هدیه های قشنگی که بهم دادی ،میوه های زندگیم پسرم و دخترم👫
فکر کنم شما فقط لیفت میخوای که نهایتا ۲ بشه اما من با احتساب هزینه های جانبیش ۱۵ شد

من قم هستم .چون یهو چاق ولاغر شدم اینجوری شدم،بعدشم که شیردهی داشتم دیگه معرکه شد😀باید برم پیش چه دکتری؟پوست؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد  خدایا شکرت بابت هدیه های قشنگی که بهم دادی ،میوه های زندگیم پسرم و دخترم👫
من قم هستم .چون یهو چاق ولاغر شدم اینجوری شدم،بعدشم که شیردهی داشتم دیگه معرکه شد😀باید برم پیش چه د ...

نه عزیزم متخصص سینه اینکارو انجام میده قطعا باید دکتر های حاذقی هم در قم باشه ولی متاسفانه من نمیشناسم