2777
2789
عزیزم ..اشکم دراومد اسم امام رضا اومد...دقیقا تو میلاد امام رضا میرم ازمایش ...ایشالله قسمت تک تکتون ...

سلامت باشی تو دله شکستت برا شوهرم دعا کن 😘

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚
مبارکه دعا کن برام ۸ روز دیگه میفهمم حامله ام یا نه 😔😔😔 . حالم از این ماه هایی که پشت سرمیذار ...

ایشالله زووی باردار میشی و این روزا یادت میرن...منتظر خبر بارداریت همین ماه هستیم 

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالله که بارداری عزیزززم ❤ چند ماه اقدامی مشکلت چیه؟

خداکنه . 

یکسال و یک ماه . 

هیچ مشکلی نداریم نه خودم نه شوهرم . 

نمیدونم چرا نمیشه . کجای کار ایراد داره😔

😢😭من دوست دارم مامان بشممممممممممممممم😢😭خدااااااااایااااااااا منو مامان کن . آمین
ایشالله زووی باردار میشی و این روزا یادت میرن...منتظر خبر بارداریت همین ماه هستیم 

ای جونم حتی همین جملتم کلی بهم حس خوبی داد خداکنه بیام بگم منم حامله ام

😢😭من دوست دارم مامان بشممممممممممممممم😢😭خدااااااااایااااااااا منو مامان کن . آمین

مبارکه عزیزم

خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤ 

بچه ها بعد ازمایش به خانواده خودم و شوهرم بگم ؟ یا صبر کنم قلبش تشکیل بشه و... بخدا انقد میام اینجا مشکلات سقط و خارج رحمی و.. میبینم میترسم برم با خوشحالی به خانواده شوهرم بگم

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
خداکنه .  یکسال و یک ماه .  هیچ مشکلی نداریم نه خودم نه شوهرم .  نمیدونم چرا نمیشه ...

منم یک سالو سه ماهه 

مام مشکلی نداریم 

عکس رنگی رفتی؟؟؟

من اینماه میخام برم برا عکس رنگی 🙁

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
منم یک سالو سه ماهه  مام مشکلی نداریم  عکس رنگی رفتی؟؟؟ من اینماه میخام برم برا عکس رنگ ...

ن میترسم