2777
2789
خانما این مثبته ؟ یا ممکن کاذب باشه ؟ دیشبم یکی گذاشتم فوری انداخت ولی کمرنگ بود

بله مثبت 

انشاالله ک کاذب هم نیست 

چند وقت اقدام هستی

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه رفتم ازمایش و مثبت بود برای همتون سوره یس نذر کردم

الهییییی مبارکته پس 😍😍😍😍

قسمت همه منتظرا 🤗🤗🤗

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕

مبارکه دعا کن برام ۸ روز دیگه میفهمم حامله ام یا نه 😔😔😔 .

حالم از این ماه هایی که پشت سرمیذارم تا فقط به روز پری برسم بهم میخوره اه . اصلا چیزی نمیفهمم تا فقط موعودم برسه ببینم حامله ام یا نه

😢😭من دوست دارم مامان بشممممممممممممممم😢😭خدااااااااایااااااااا منو مامان کن . آمین

مبارک. منم موخام 

خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم.            ... یه نی نی سالم بهم بده.  غریبی خیلی سخته.             اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت. 

مثثثثثثببببته😍😍😍😍😍😍انقد انرژی میگرم وقتی بی بی چک مثبت میببنم مبارکه مبارکه مبارکه

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا
مبارکه دعا کن برام ۸ روز دیگه میفهمم حامله ام یا نه 😔😔😔 . حالم از این ماه هایی که پشت سرمیذار ...

ب حق امام رضا بارداری

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚
مبارکه دعا کن برام ۸ روز دیگه میفهمم حامله ام یا نه 😔😔😔 . حالم از این ماه هایی که پشت سرمیذار ...

ایشالله که بارداری عزیزززم ❤

چند ماه اقدامی مشکلت چیه؟

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕

والا از فروردین اقدامم ولی هرماه ی چیزی میشد که روزای تخمک گذاری پیش هم نبودیم دوماه پیش تو روزای تخمک گذاری نزدیکی داشتیم ولی پری ی هفته جلو افتاد و نشدم ..این ماه هم تو روزای تخمک.گذاری بود

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
ب حق امام رضا بارداری

عزیزم ..اشکم دراومد اسم امام رضا اومد...دقیقا تو میلاد امام رضا میرم ازمایش ...ایشالله قسمت تک تکتون بشه

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....