داشتم با شوهرم در مورد حق وحقوق زنان و مردان حزف میزدیم که زنا ببچارن و این حرفا بعدش گفتم پیامبر میگه اگه با فکر کسی دیگه با زنت رابطع برقرا کنی بچه دو جنسه میشه منم گفت اخه راسته اونم گفت بیا امتحان کنیم بعدش یه هویی گفت ببخشید از دهنم در رفت یع هویی منم چراغ و خوامدش کردم رفتم تو اتاق دارم گریه میکنم که شوهرم اومد و گفت اشتباه کزدم به خدا از دهنم در رفت ۱۵ دقیقه اینا معزرت خواهی کرد و گفت من تو رابطه به خدا به تو فک میکنم ولی بازم احساس میکنم به کسی دیگه فک میکنه بر گشته میگه همه انسانا تنوع طلبن منم میگم خوب همه یه بدن دارن میگه نه قیافه ادما فرق داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا چه طرز حرف زدنه چرا تفکرات هزارسال پیشو دارین 😨😨😨😨قربوون پیامبرم میرم ولی این سخنی که از پیامبر گفتی چرررررررته چررررررررت.یعنی اگر پیامبر الان بود یه تفنگ میگرفت همه آدما با این تفکرات تو خالیشونو ترورررررررر میکرد.حالا شوهرتم یه چی گفت تو چرا ادامه میدی زشته بخدا نزارین قبح یکسری مسائل براتون بریزه