2777
2789
عنوان

دارم‌گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 32 پست
اصلا چه طرز حرف زدنه چرا تفکرات هزارسال پیشو دارین 😨😨😨😨قربوون پیامبرم میرم ولی این سخنی که از پی ...

له خدا قسم منم از روایتا خوندم که اینطوریع برام  جالب بود به شوهرم گفتم  برای خودمم تعجب اور بود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انقد حالم گرقته شد اه بهش شک دارم خیلی خرم 

عزیزم از اشتباهات کسی که دوستش داری بگذر البته به ظاهر نشون نده دور از جون پر رو میشن ،ولی بحث فقط باعث رو باز شدن میشه باهاش سرسنگین باش بهتره

اون اشتباه کرد ولی تو هم بد گفتی مردها نسبت به ایجورمسایل حساسن بعدا سر یه فرصت مناسب بهش بگو اینقدر ...

اه چشم   راستی خیلی مثبته و حافظ ق رانه و یه دقیقه از نمازش نمیگزره ولی انقد حالم بده بعدش یه عالمی معزرت خواهی کرد من ۱۸ سالمه  من خیلی سادم اومدم به شوه م میگم چرا مرد میتونه زن صیقه کنه ای خدا

اه چشم   راستی خیلی مثبته و حافظ ق رانه و یه دقیقه از نمازش نمیگزره ولی انقد حالم بده بعدش یه ع ...

بابا ول کن زن صیغه ای چه صیغه ایه،،،مغز بنده رروشروشستشودادی یه .......گفت ،،زیاد وارد ایجورمسایل نشو ،ی میگه حضرت علی فلان تا زن برد منم میگم حضرت علی بود هر وقت ااونجوری شدی ببر ولی لباس تنت رو ازت میگیرم البته شوخی میکنه