2777
2789
عنوان

میترسم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 34 پست
اره واقعاا اینا همین جورین هر ماه نزدیک زایمانم میشه مثلا شوهرم میگ چیز سنگین بلند نکنی مادرشوهرم می ...

خوب گفتی،اصلا خونشون نرو،هفته یکبار برو ،ب منم میگن چرا نمیایی،میگم حالم خوب نیست درد دارم یا شوهرم کار داره ،بعدشم بهونه بچه داری و اینارو داری ،هر چی کمتر بری اعصابت اروم تره حرفاشون کمتره احترام ب تو گذاشتنشون هم بیشتره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با سیاست بشونشون سرجاشون بگو کمرم درد میکنه باید دائم استراحت کنم، زیاد نرو خونشون

کم هم میرم ولی وقتی هم میرم انگار طلب دارن از وقتی بچه دار شدم انگار بدتر شدن حالا کاری به نوه دار شدنشون ندارم که نوه اول پسریشونه ولی خب پدرشوهرم خیلی خوشحاله مادرشوهرم برعکس از وقتی حاملم همش هی از خاهر شوهرم تعریف میکنه که وای چقد تمیزن بچه هاش و اینا تربیت شون خوبه یه بار جایی جیش نکردن دقیقا وقتی گفت تا حالا جیش نوردن بچه خاهر شوهرم دسشویی کرد تو خونشون😂😂

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

کم هم میرم ولی وقتی هم میرم انگار طلب دارن از وقتی بچه دار شدم انگار بدتر شدن حالا کاری به نوه دار ش ...

اره کلا کم برو

اگر نفرت شما می توانست به الکتریسیته تبدیل شود تمام جهان را روشن می ساخت. نیکلا تسلا