2777
2789
عنوان

میترسم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 34 پست

چه ربطی داره؟!منم دیدم به قول شما با وزن های کم و حتی سن های پایین طبیعی زایمان کردن ولی من با ۵۹ کیلو وزن و ۱۷۳ قد و ۲۶ سال سن تازه اگه امسال باردار بشم عمرا طبیعی زایمان کنم از بس که از طبیعی میترسم به حرف هیچکسم کاری ندارم

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی ۱۶ سالته.خوشبخت بشی.اما جونم برات بگه مادر.زندگی خودت و بکن کاری که خودت صلاح میدونی.دیگه انتخاب نوع زایمان که مقایسه نداره.تو هرکاری بکنی یه چیزی میشه گیراورد که ناراحتت کنن

تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را.تومرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را.

سلامتی خودت مهم باشه و بچه....هر کدوم به دلایلی مشکل براتون پیش بیاد دیگه کسی به طبیعی و سزارینش کار نداره....سعی کن تا بچه نیومده .....مغزت رو از شنیدن حرفهای استرس زا دور کنی.....چون بچه که بیاد صد برابر میشه این حرفا

خدایا شکرت...

این حرفا چیه!!!!!اومدیمو بچت پی پی کرده بود یا خدا نکرده ضربان قلبش کم زد یا داخل رحمت چرخش نشون نداد اینا میشه ک اورژانسی عمل میکنن،بعدم ب نظرم ماه های اخرت خیلی پیش مادرشوهرت نرو ،کرم خورده ها همیشه ی زری دارن بزنن،از بس ک حسودو فضول هستن فک میکنن خیلی حالیشونه

میگن بستگی به اندازه لگن داره

بی خیال به حرف کسی گوش نده میدونم حرص ادم در میاد ولی خوب چاره ای نیس

من اگه دست خودم بود سزارین میکردم 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
حوصله حرفهای علکی شونو ندارم هر جا میشینی هی تعریف تعریف تعریف

مادرشوهر منم همينه

فكر ميكنه اسمون باز شده دختراش افتادن

ولي عزيزم نبايد اينقد برات مهم باشه

اولويت اول زندگي رو،فقط راحتي خودت در نظر بگير

اونا رو كه هر كاري كني حرف ميزنن

پس بيخيال

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
این حرفا چیه!!!!!اومدیمو بچت پی پی کرده بود یا خدا نکرده ضربان قلبش کم زد یا داخل رحمت چرخش نشون ندا ...

اره واقعاا اینا همین جورین هر ماه نزدیک زایمانم میشه مثلا شوهرم میگ چیز سنگین بلند نکنی مادرشوهرم میگ ضرب که نمیخوره ما وقتی حامله بودیم میرفتیم هزار تا کار انجام میدادیم منم اصلا رو ندارم تو دلم گفتم خب شما 22 سال تون بوده نه که16 سال

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

اره واقعاا اینا همین جورین هر ماه نزدیک زایمانم میشه مثلا شوهرم میگ چیز سنگین بلند نکنی مادرشوهرم می ...

با سیاست بشونشون سرجاشون

بگو کمرم درد میکنه باید دائم استراحت کنم، زیاد نرو خونشون

اگر نفرت شما می توانست به الکتریسیته تبدیل شود تمام جهان را روشن می ساخت. نیکلا تسلا
اره واقعاا اینا همین جورین هر ماه نزدیک زایمانم میشه مثلا شوهرم میگ چیز سنگین بلند نکنی مادرشوهرم می ...

فقط تو رو خدا سنت کمه حتما حتما زیر نظر متخصص باش و بیمارستان هم خصوصی برو 

منم بچه اولم رو کم سن بودم  و هیچکس راهنمایی نکرد رفتم دولتی خیلی بلا سرم اومد

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز