2777
2789
عنوان

میترسم ...

1331 بازدید | 34 پست

میترسم طبیعی زایمان نکنم...

چون همش مادرشوهرم تعریف خاهر شوهرمو میکنه که طبیعی زایمان کرده با 35 کیلو وزن میگ مگه تو کمتری حالا من نگرانم طبیعی زایمان نکنم چون یه کاری که ادم انجام نداده رو خاهر شوهرم انجام میده همش میخوره تو سر من 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

من بیچاره همه خواهر شوهرام سزارین کردن حالا دکتر بهم میگه حتما باید طبیعی بیاری،مادر شوهرم میگه نگران نباش خوبه منم طبیعی اوردم

گفتم اره سر من رسید قابله باید بیاریم خونه😂

خدایا شکرت هزاربار

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به اون چه ربطي داره اخه؟؟

بابا اينقد رو ندين به اين مادرشوهرااااا

مگه دست شماست؟

شايد اصلا نتوني طبيعي زايمان كني

بخاطر حرف مادرشوهرت ميخواي خودتو به كشتن بدي؟؟

چرا اينقد برات مهمه؟

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان

با افكار پوچ مقابله كن 

به سلامتي خودت فك كن 

به درك اون چه .... كرده🤨😏

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

واااا خواهر شوهر و شما مگه یکی هستین اصلا هم ربطی ب وزن نداره میبینین طرف لاغره ولی پرخون بدنشم تحمل داره ولی یکی چاقه و کم خون شما ببینین بدنتون تحمل داره میتونبن درد زایمان طبیعی رو تحمل کنین یا ن .

خواهر شوهرتونم آپولو هوا نکرده یا چیزی اختراع نکرده ک بخوره تو سرتون

عاشق آقایی جونم ❤M❤

برگی دیگر از عجایب نی نی سایت  از شوور کردنتون گذشتیم

دیگه نحوه زاییدنم چشم و هم چشمی و بحث داره!!

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

به اون چه ربطي داره اخه؟؟ بابا اينقد رو ندين به اين مادرشوهرااااا مگه دست شماست؟ شايد اصلا نتوني ...

حوصله حرفهای علکی شونو ندارم هر جا میشینی هی تعریف تعریف تعریف

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

وا چه ربطی. داره بدن هر کسی متفاوته 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
2790
2778
2791
2779
2792