2777
2789
عنوان

خنده دار🤣

142 بازدید | 12 پست

آخرین باری ک واقعا ازته دل خندیدیدکی بوده وچرا خودم چن روز پیش خواهرزاده۳ سالم یهو خودشو کج کرد ی بادی داد خودش برگشت گفت گوز بد بادبود غش کردم ازخنده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادم نیست    

بگرد ی چی برای خنده پیدا کن منم اونروز چنان قهقهه زدم ک همه خندشون گرفت البته ن برای کارش برای حرفش از بس بهش گفتن نگو گوز بگو باد کل عمل ک تو جمع نبایدباشه هم یادش رفته بود

بگرد ی چی برای خنده پیدا کن منم اونروز چنان قهقهه زدم ک همه خندشون گرفت البته ن برای کارش برای حرفش ...

ان شاءالله همیشه بخندی عزیزم خداروشکر☺

فعلااینقداوضاعم پیچیدس همینکه نمیزنم زیرگریه خیلی هنرکردم😕ان شاءالله نوبت خنده منم میرسه☺

ان شاءالله همیشه بخندی عزیزم خداروشکر☺ فعلااینقداوضاعم پیچیدس همینکه نمیزنم زیرگریه خیلی هنرکردم😕ا ...

ان شاالله تو این دوره زمونه همه گرفتارن رهاش کن وب خیر وخوبی فکرکن

من استراحت مطلقم چون سرکلاژ کردم خونه مامانمم شب شوهرم ک از سر کار اومد لباساشو عوض کرد نشست کنارم مامانمم اونموقع تو اتاقش بود خلاصه داشت اذیتم میکرد گفتم اب میخوام رفت اب اورد بیشترشو خوردم بعد با یه حالت مظلومانه گفتم تولو خدا دیگ اذییتم نکن اونم گفت باشه که ابو ریختم روش شانسشم شلارش خاکستری بود و اب جوری ریخت که انگار خرابکاری کرده وایی خداا اینقدر خنده دار بود مامانمم اولش فک کرد خرابکاری کرده اینقد خندیدم ک شبش تا صبح فقط از دل درد گریه کردم😬😀😃😃😃😃

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍