2777
2789
عنوان

گریه کردم

277 بازدید | 27 پست

مهون ک تو تاپیک های قبلیم میگفتم اومد خواستگاریم و نشد نذاشتن  ادامه بدیم الان اومد مغازه خودشون دیدمش تنها بود بغضم ترکید دارم دیوونه میشم اولین کسی بود ک من ازش خوشم میومد هنوزم گریم بند نیومده

تورو خدا فقط سرزنشمنکنین نگین ارزششو نداره و...

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قضیه چیه؟

با یکی تو محل کارم اشناشدم اومدن خواستگاریم تا پای عقد رفتیم و یه از خدا بیخبری زنگ زد بهش گفت من طلاق گرفتم از پسر خالم اینم بهم زد

عیبی نداره گریه کن ... مگه ادم از چندنفر خواستگاری ک داره خوشش میاد ... یکی هم ب دل ادم میشینه ولی نمیشه ... ولی دراخر اگر مرد خوبیه و اهل زندگیه ان شالله قسمتت بشه چون اگر بی اخلاق و بی تعهد باشه واقعا ب درد نمیخوره هرچقدرم ک ب دلت بشینه

خو اگ واقعا از پسر خالت طلاق گرفتي بايد بهش ميگفتي

طلاق نگرفتم انگشتر نشونو پس دادم فقط

خب شماچرااز اول بهش نگفتي ؟ شايداگه ازاول گفته بودي اينطور نميشد و قبولت ميكرد

طلاق نگرفتم

عیبی نداره گریه کن ... مگه ادم از چندنفر خواستگاری ک داره خوشش میاد ... یکی هم ب دل ادم میشینه ولی ن ...

پسر خیلی خوبیه میشناسمش

طلاق نگرفتم انگشتر نشونو پس دادم فقط

خب چرا گفتم طلاق

چرا مردم دو بهم زن شدن

اگ بخوادتت اروم شه برميگردع

ممكنه الان تو شوك باشع و اينا

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
با یکی تو محل کارم اشناشدم اومدن خواستگاریم تا پای عقد رفتیم و یه از خدا بیخبری زنگ زد بهش گفت من طل ...

بهش گفتی نشون بودین نه عقد ک لازم ب طلاق باشه ؟؟؟؟؟؟؟! چقد دهن بینه 😤حداقل تحقیق میکرد شناسنامت المثنی ست ؟؟؟ یهو زد زیر همه چی بدون اینکه از شما بشنوه 

پسرخالت حسودی کرده  نمیخواست شما رو خوشبخت ببینه 

ولی باید از اول با صداقت همه چی رو میگفتی ... بخاطر همین ناراحت شده چون صادق  نبودی ... 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   
بهش گفتی نشون بودین نه عقد ک لازم ب طلاق باشه ؟؟؟؟؟؟؟! چقد دهن بینه 😤حداقل تحقیق میکرد شناسنامت الم ...

ن میدونی چیه تو عکسدار کردن شناسنامم شناسنامم عوض کردنم از این جدیداس فکر میکنه من خودم عوض کردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز