2777
2789
عنوان

گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 27 پست
خب چرا گفتم طلاق چرا مردم دو بهم زن شدن اگ بخوادتت اروم شه برميگردع ممكنه الان تو شوك باشع و اينا

خدا از دهنت بشنوه

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم
پسر خیلی خوبیه میشناسمش

پسر خیلی خوب برای پس دادن انگشتر نامزدی ازدواجشو کنسل نمیکنه یا اینکه خود شما از اول بهشون نگفته بودین و کلا پنهان کرده بودین که با توجه به عرف کشور ما مشکل ساز میشه  یا اینا خودشون خیلی  بی منطق هستن .در هرحال اگر شخصا به شما علاقه داشته باشه مجدد برمیگرده خودش حتی اگر خانواده اش مخالف باشن راصیشون میکنه اگر هم علاقه مند نباشه هیچ بهش فکر نکن که دنبال باد دویدن بی فایده ست

حال متکلم از کلامش پیداست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پسر خیلی خوب برای پس دادن انگشتر نامزدی ازدواجشو کنسل نمیکنه یا اینکه خود شما از اول بهشون نگفته بود ...

اونیک باید کار خودشو کرده خوب هم تونسته مخشونو بزنه

ن میدونی چیه تو عکسدار کردن شناسنامم شناسنامم عوض کردنم از این جدیداس فکر میکنه من خودم عوض کردم

ای بابا 😕 یعنی کسی نیست شهادت بده بابا عقد نبودین فقط یه نشون بوده؟ تو سوابقتون تو محضر معمولا بعد باطل کردن عقد چیزی نمیمونه ؟؟ چون اگر همچین چیزی باشه بتونی ثابت کنی اگر ازت بپرسن

ای بابا 😕 یعنی کسی نیست شهادت بده بابا عقد نبودین فقط یه نشون بوده؟ تو سوابقتون تو محضر معمولا بعد ...

چرا می مونه گفتم برو استعلام بگیر گفت صیغه ک استعلام نداره

چرا می مونه گفتم برو استعلام بگیر گفت صیغه ک استعلام نداره

😐 بنطرم ولش کن ‌ . تو ک نباید در مورد گدشته ات ب اینو اون جواب پس بدی اگر دراین مورد ناراحته ک تو قبلا باکسی بوده مربوط ب گذشتته بهش ربطی نداره چون قصدتونم ازدواج بوده ولی اگر ازاین ناراحته ک چرا باهاش صادق نبودی حق داره

😐 بنطرم ولش کن ‌ . تو ک نباید در مورد گدشته ات ب اینو اون جواب پس بدی اگر دراین مورد ناراحته ک تو ق ...

من حقو ب اون میدم

همه جریانو نگفتم بهش چون  اونم میگ تو ب من دروغ گفتی

والا چی بگم ... اگر موضوع ب این سادگیه ک میگی بنظرم داره سر چیز پوچی بهم میزنه ولی خب اگر داستانی بوده برای خودشو نگفتی حق داره .

بهرحال اخر دنیا نیست ان شالله خوشبخت بشی

پرازغلط املایی

اسامی لیست

۱: معصومه

۲: آذر

۳ : بارانا

۴: لیلون ۲

۵ :آرزو

۶: گیسو کمند 

۷ :طاهره

۸: آتوسا

۹: امین

۱۰ : آرزو  ~ آذر~

۱۱ : خانواده آذر

۱۲ : مریم ۲۶۴۹

۱۳ : فرزانه

۱۴ : مهناز

۱۵: فیروزه

۱۶: معصومه

۱۷ نسرین

۱۸ دریای

۱۹ ماریان

20 خواهران

۲۱ ارمیا ۹۷

عزیزم این لیست ختم صلوات زینبیه هست لیست تکمیل شده از دوم مرداد هر روز صد صلوات.  به نام هر کسی که صلوات به نامش هست بفرست بعد از ۲۱ روز انشالله که حاجت روا شدی ۲۱ عدد تسبیح به خر و بین مردم پخش کند لطفاً یادت نره که هر روز بفرستی صلوات رو اگر هم خواستی درخواست دوستیم و قبول کن تا هر روز لیست برات بفرستم تا یادت نره از دوم مرداد یعنی پس فردا شروع میشه انشالله که حاجت روا بشی و امام رضا بهت عیدی تو بده

فندوق من این ماه هم نیومدی اشکال نداره یکی طلبت وقتی اومدی توهم بیمارستان یکی میخوابونم زیر گوشت که انقدر منو اذیت کرد بله همچین مامانی هستم من حالا نیا تا تعداد کتک خوردن هات بیشتر بشه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز