2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم گفت ...

487 بازدید | 15 پست

از رفتارا و حرفای نامربوط و بد خانواده شوهرم داشتم واسش میگفتم (خیلی ناراحت بودم)

یهو شوهرم گفت اونا ظالم پرستن😔😏

گفت اگه بهشون ظلم کنی خوششون میاد

گفت محبت کنی احترام بذاری بدشون میاد

واقعا خیلی دلم گرفت 

با همچین آدمایی چه رفتاری کنم واقعا؟؟؟؟😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ادمها را باید نادیده گرفت 

بی احترامی نکنی

ولی خیلی هم تحویلشون نگیری

دوست عزیزم به خودت بیشتر از اونا احترام بزار

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

به حرف شوهرت گوش کن 😐

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

آره ی سری ها احترام نمیفهمن

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

مثل شوهر منکه بوسیده گذاشته کنار خانوادشو میگه من نداشته باشمشون راحتترم تا داشته باشم با اینکه من دلم میخواست رفت و آمد باشه ولی هم اونا هی خراب کردن رابطرو هم شوهرم دیگه کلا ازشون بریده میگه اصلا نمیخام ببینمشون

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   

وقتی شوهرت شعورش بالاس تو ندید بگیر چکاربه رفتار اونا داری نمیتونی درستشون کنی باشوهرت خوش باش.بخدا مال منم همینه ولی چون میدونم شوهرم خودش بیشتر ناراحته ارکاراشون سعی میکنم شوهرمو داشته باشم فقط و دوسه ساعتی درهفته فقط تحملشون میکنم ومیبینمشون

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

میدونین مشکل اینه که کلمه احترام از دید هرکس فرق میکنه. مثلا یه نفر همینکه تورو تو خونش راه بده فکر میکنه خیلی بهت احترام گذاشته اما یکی دیگه نه تنها تورو به خونش دعوت میکنه بلکه یه پذیرایی مفصل هم ازت میکنه و ازت برای رفتن به خونش تشکرم میکنه...

این در حالیه که هردو نفر اینا بنظر خودشون بهت احترام گذاشتن. من اوایل چون این اصل ساده رو نمیفهمیدم خیلی ادیت میشدم. اما الان خیلی راحت ترم . درضمن نکته مهم برای راحتیتون که بهتره به این دوگروه افراد شبیه خودشون احترام بزاری والا برای هردو گروه سوء تفاهم پیش میاد.

همسره منم دررابطه باخانوداش ی دفه جلو مامانم اینا گف مدلشونه بلدنیستن مامان من اداب اجتماعی بلد نیس مثل شماها نیستن اون کلمه ای رو گف ک الان بگم شهرو روستا و کشور و نی نی سایت دیگه ول نمیکنن ... باعث شد من یکم توقعمو کم کنم ازشون 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
میدونین مشکل اینه که کلمه احترام از دید هرکس فرق میکنه. مثلا یه نفر همینکه تورو تو خونش راه بده فکر ...

دقیقا خانواده من از دسته دوم هستن ولی من نیستم شاخ درمیارم خواهرم وقتی دعوت میکنه کلی پذیرایی هم میکنه اخرم مدام عذرخواهی میکته 

یا برادرم تو هر شرایطی مالی هم باشه سوغاتی میخره  و مدام عذر خواعی میکنه که کمه 

ولی من اینجور نیستم واقعا توانایی وقت گذاشتن برای دیگران را ندارم و البته تحت تاثیر همسرم و خانوادش بیشتر این مدلی شدم منم اوایل فکر میکردم خانواده همسرم چقدر بی عاطفه هستن ولی الان که شبیهشون شدم اگر کسی از این رفتارم دلخور بشه پرتوقع میدونمش😐

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏