2777
2789
عنوان

بی بی منفی

419 بازدید | 66 پست

سلام بچه ها بعد10روز تاخیر بی بی چک زدم منفی شد2ساله منتظرم خیلی اعصابم خرابه 2تا بی بی زدم یکی مدیکورقطره چکونی یکی دیگه هم ازاین مدادی هاکه درش بنفشه خییلیی خورد توذوقم فکرمیکردم حاملم😢😔

قبلاهم‌تاخیرداشتی؟منم ۲روزه تاخیردارم اماازترس منفی شدن بی بی نمیزنم ایشالاخدازوددامن هممونوسبزکنه

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم😔

واقعا کشنددددس انتظار 😢

ان شاءالله بهترینا پیش بیاد برات و زود مامان شی

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

منم تو اقدامم بیبی منفی اشکمو در می اورد. الآن بیخیالش شدم. هرچی خدا بخواد.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

قبلاهم‌تاخیرداشتی؟منم ۲روزه تاخیردارم اماازترس منفی شدن بی بی نمیزنم ایشالاخدازوددامن هممونوسبزکنه

قبلا تاخیرداشتم ولی خیلی مثلا2ماه ماه قبل بعد2هفته تاخیرشدم اینسری علایم داشتم گفتم صددرصدهستم ولی😢😢

انشالله واسه تومثبت بشه عزیزم

خیلی سخته😔

اشکالی نداره عزیزم ان شاءلله ماه بعد   دکتر رفتی     چند سالته

ممنون عزیزم آره 3دوره رفتم دفه اخرگفت سالمی هیچ مشکلی نداری23سال دارم نزدیک بوداشکم دربیادبخدا😢به شوهرم نگفتم تست زدم منفی شده رفت سرکار6ورب😔

عزیزم😔 واقعا کشنددددس انتظار 😢 ان شاءالله بهترینا پیش بیاد برات و زود مامان شی

خییییلییی سخته بخدا همه اطرافیانم یاحاملن یابچه هاشون میخاد دنیابیاد نمیدونم چرافقط من نمیشم خدابمن نمیده😢😢😢😢😭😭😭😣

منم تو اقدامم بیبی منفی اشکمو در می اورد. الآن بیخیالش شدم. هرچی خدا بخواد.

منم هی سعی میکردم بیخیال بشم تاالان ولی نمیشه بخداباهزارذوق وشوق تست زدم اونم 2تامارک.ازهرچی بی بی هس حالم بهم میخوره ازبس منفی دیدم 😔

ولش کن عزیزدلم....همسن منی..من اینبار پری اومد میخوام برم برای اقدام از همین الان کلی برنامه ریختم که دیگه بهش فکر نکنم...هروقت شد شد...شوهرت سالمه؟

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
خییییلییی سخته بخدا همه اطرافیانم یاحاملن یابچه هاشون میخاد دنیابیاد نمیدونم چرافقط من نمیشم خدابمن ...

دقیقا عین من بخصوص پیش خانواده شوهر دختر خواهر ...شوهر عروس خواهر شوهر....دختر جاری😢😢😢 همه بچه دارن حداقل سه تا هفت سال هم از من کوچیکترن

خدارو قسم میدم به بزرگیش  خودش رحم کنه به هممون

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤