سلام بچه ها بعد10روز تاخیر بی بی چک زدم منفی شد2ساله منتظرم خیلی اعصابم خرابه 2تا بی بی زدم یکی مدیکورقطره چکونی یکی دیگه هم ازاین مدادی هاکه درش بنفشه خییلیی خورد توذوقم فکرمیکردم حاملم😢😔
منم تو اقدامم بیبی منفی اشکمو در می اورد. الآن بیخیالش شدم. هرچی خدا بخواد.
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
خییییلییی سخته بخدا همه اطرافیانم یاحاملن یابچه هاشون میخاد دنیابیاد نمیدونم چرافقط من نمیشم خدابمن ...
دقیقا عین من بخصوص پیش خانواده شوهر دختر خواهر ...شوهر عروس خواهر شوهر....دختر جاری😢😢😢 همه بچه دارن حداقل سه تا هفت سال هم از من کوچیکترن
خدارو قسم میدم به بزرگیش خودش رحم کنه به هممون
فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤