2777
2789
عنوان

بی بی منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن عزیزدلم....همسن منی..من اینبار پری اومد میخوام برم برای اقدام از همین الان کلی برنامه ریختم ک ...

اصلانمیشه گلم آدم بیخیال بشه همش فکر خیال میکنی میگی خدایاحامله هستم نیستم پری عقب بیفته دیگه کلااسترس خودش میاد وقتی هم تست منفی شدانگار کاخ آرزوهایم فروریخت ودنیاروسرم خراب شد😢😢😢😢

به نظرت چیکارکنم؟آخه اینماه بادکش وحجامت کردم داروی گیاهی خوردم ولی..😔

بخدا سنت زیاد نیست تا 25  بهترین زمانه من استرس سنم رو دارم که 30  هستم تمام این علائم که گفتی دوستدارم شب بشه و دوستندارم جایی برم منم دارم ولی خیلی به خودم روحیه میدم و میگم این مدت که بچه نبود چقدر خوش گذشت چقدر راحت سفرای  مخالفت رفتم چقدر تنهایی های ناب و بیاد موندنی  با همسرم دارم که کمک کرده انقدر همدیگرو  دوستداشته باشیم و مطمئنم اگه زودتر بچه میومد ما هم مثل خیلی از زن و شوهرا  عادی بودیم با هم ....هی با خودت اینجوری فکر کن کمتر اذیت میشی ....ولی بدون خدا از ما آگاه تره و میدونه داره چیکار میکنه

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
تو ٢٣سالته هنوز وقت داري  مطمان باش اگه دكتر گفته مشكلي نداري  پس ميشي شوهرت ازمايش اسپ ...

پس کی وقتش میشه خب😢

شوهرم نه آزمایش نداده خیلی بخودش میرسه فکرنکنم مشکل داشته باشه 

آره گلم به بزرگی خداهیچ شکی ندارم علایم چی داری؟

هیچی فقط ۲.۳روزه زیرشکمم سفت شده ودل دردپری همین.امااونبارتابی بی زدم‌منفی شدپری اومدنمیخام بازم ضایع بشم.پریدات منظم بودقبل اقدام

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
وای حالتو درک میکنم دوستای منم با فامیل یا حاملن یا زایمان کردند منم ماه ۱۴اقدامم همیشه فکر میکردم ز ...

دقیقامثل من همش فکرمیکردم با1باراقدام آدم حامله میشه ولی الان نزدیک2ساله هیچی انگارنه انگار😢

پس کی وقتش میشه خب😢 شوهرم نه آزمایش نداده خیلی بخودش میرسه فکرنکنم مشکل داشته باشه 

اوه حتما بفرست آزمایش علاف نشی خدای نکرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
بخدا سنت زیاد نیست تا 25  بهترین زمانه من استرس سنم رو دارم که 30  هستم تمام این علائم که ...

من اصلانمیتونم بخودم روحیه بدم هروقت باشوهرم سریه چیزی بحث یادعوامیکنیم میگه توحامله نمیشی خیلی دلم میشکنه😢ولی وقتی خوبه میگه توعصبانیت هرحرفی میگم من ازتوبچه نمیخام نمیشه هم بزورازخداگرفت هروقت خودش صلاح بدونه میده خیلی ناراحتم😔😔

هیچی فقط ۲.۳روزه زیرشکمم سفت شده ودل دردپری همین.امااونبارتابی بی زدم‌منفی شدپری اومدنمیخام بازم ضای ...

خدایی خیلی سخته آدم باهزارذوق وشوق بی بی بزنه منفی دربیادخیلییی سخته

انشالله اینسری حامله بشی گلم

آره قبل اقدام  دقیق سرتاریخ وساعتش منظم میومدازبعداقدام کلابهم ریخت😔

من اصلانمیتونم بخودم روحیه بدم هروقت باشوهرم سریه چیزی بحث یادعوامیکنیم میگه توحامله نمیشی خیلی دلم ...

اصلا از شوهرت ناراحت نشو از فرصت استفاده کن هر وقت دلت شکست سریع دعا کن که ان  شاءالله  مستجاب میشه برای من حقیر هم اون لحظه دعا کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایی خیلی سخته آدم باهزارذوق وشوق بی بی بزنه منفی دربیادخیلییی سخته انشالله اینسری حامله بشی گلم ...

اونبارتمام علائمشوداشتم همه فکرمیکردن باردارم اما😑😑امیدبخداگلم ایشالاتوام اینباربارداری بشی همه منتظرادامنشون سبزبشه

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
اوه حتما بفرست آزمایش علاف نشی خدای نکرده

آخه شوهرم ازایناست که قبول نمیکنه بیاد آزمایش میگه من سالمم اگه بهت بگم توخوردوخوراکش چقدبخودش میرسه تعجب میکنی

نمیدونم چجوری راضیش کنم بیاد 

یبارمادرشوهرم وقتی دخترش حامله بودپیش مادرشوهردخترش بهم گفت چیکارکردی رفتی دکترگفتم آره دکترگفت توسالمی دفه بعدبایدشوهرت بیاد سرشوانداخت پایین هیچی نگفت مادرشوهردخترش گفت هنوزدیرنشده هروقت خداصلاح بدونه بهشون میده خیلی خارشدم وخجالت کشیدم پیش یه غریبه😔😔

اصلا از شوهرت ناراحت نشو از فرصت استفاده کن هر وقت دلت شکست سریع دعا کن که ان  شاءالله  مس ...

میدونم چیزی تودلش نیس آخه خردادیه زودعصبی میشه بعدش پشیمون میشه حرفای اطرافیان روچیکارکنم تویه پست گفتم چجورمادرشوهرم پیش یه غریبه خارم کردوخجالت کشیدم😢

باشه عزیزم حتمادعات میکنم توهم واسه من دعاکن 

اونبارتمام علائمشوداشتم همه فکرمیکردن باردارم اما😑😑امیدبخداگلم ایشالاتوام اینباربارداری بشی همه من ...

منم اینسری همه علایمشوداشتم مادربزرگ شوهرم گفت اینسری حامله ای😥😒😩

ولی بی بی منفی شد 😢

انشالله خدادامن همه منتظراروسبزکنه انتظارخیلی سخت وخسته کنندس نمیدونم چجوربه شوهرم خبرشوبدم😔😔😓