2777
2789
عنوان

بی بی منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 66 پست
خییییلییی سخته بخدا همه اطرافیانم یاحاملن یابچه هاشون میخاد دنیابیاد نمیدونم چرافقط من نمیشم خدابمن ...

اخی عززززیزه دلم الهی دلت ب زودی شاد شه فدات شم😢😢😢😧😧هم دردیم

منم دوتا سقط داشتم و چندماهه واسه سومی اقدام میکنم

منم فامبلامون همه یا به دنیا اوردن یا حاملن و منم دلم میخواد😢همشم میپرسن چرا تنبلی چرا اقدام نمیکنی😢😕خدایا میشه یه نگاهی ب ما منتظرا کنی😢😢😭

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
ممنون عزیزم آره 3دوره رفتم دفه اخرگفت سالمی هیچ مشکلی نداری23سال دارم نزدیک بوداشکم دربیادبخدا😢به ش ...

تو ٢٣سالته هنوز وقت داري 

مطمان باش اگه دكتر گفته مشكلي نداري 

پس ميشي

شوهرت ازمايش اسپرم داده؟؟؟

لايك نكن مرسي اه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا عین من بخصوص پیش خانواده شوهر دختر خواهر ...شوهر عروس خواهر شوهر....دختر جاری😢😢😢 همه بچه دا ...

مال من خاهرشوهرم تازه مردادمیشه یکسال ازعروسیش مردادهم بچش بدنیامیادکلاعقدوعروسی وحاملگیش1سال نشد هرکی نگاکردم حامله شدجزمن خیلی دلم پره نمیدونم چجوری به شوهرم بگم خیلی ذوق داشت فکرمیکردحاملم نمیزاشت کارسنگین بکنم😢😢😢😔😔

مال من خاهرشوهرم تازه مردادمیشه یکسال ازعروسیش مردادهم بچش بدنیامیادکلاعقدوعروسی وحاملگیش1سال نشد هر ...

وای حالتو درک میکنم دوستای منم با فامیل یا حاملن یا زایمان کردند منم ماه ۱۴اقدامم همیشه فکر میکردم زود باردارمیشم 

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
اخی عززززیزه دلم الهی دلت ب زودی شاد شه فدات شم😢😢😢😧😧هم دردیم منم دوتا سقط داشتم و چندماهه واسه ...

الهی امین مرسی

خیلی سخته بخدا روحیم رو ازدست دادم اصلاازخونه بیرون نمیرم جزخونه یکی ازهمسایه ها نمیدونم باچه رویی به شوهرم بگم خیلی ذوق داشت دیشب هی میپرسیدکی تست میزنی گفتم تاخودم چیزی نگفتم هیچی نمیگی خسته شدم بخدا ازبس بی بی منفی دیدم😢😢😢😔😔

مال من خاهرشوهرم تازه مردادمیشه یکسال ازعروسیش مردادهم بچش بدنیامیادکلاعقدوعروسی وحاملگیش1سال نشد هر ...

عزیزم فقط چاره کار ما بیخیالیه  البته خیییلی سخته

بعدم همیشه یجور پیش شوهرت رفتار کن که میدونی حامله نیستی و بی بی قایمکی بزن من بعد هفت سال تازه خبره شدم چون مرد دل ببنده  آدم خودش شرمنده میشه 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
ممنون عزیزم مال من شهریورمیشه2سال همه ازم میپرسن چراحامله نمیشی 😔😔

خدا ان  شاءالله  به این همه ها که هی سوال میپرسن عقل بده شفای عاجل مارو هم بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
عزیزم فقط چاره کار ما بیخیالیه  البته خیییلی سخته بعدم همیشه یجور پیش شوهرت رفتار کن که میدونی ...

میدونم عزیزم ولی نمیشه بیخیال بشم چون دیشب رفت بی بی چک گرفت یکی مدیکور یکی مدادی که8تومنی هس بعدش میپرسه تست زدی یانه جوابش چی شد خیلی دلش بچه میخاد😔😔

خدا ان  شاءالله  به این همه ها که هی سوال میپرسن عقل بده شفای عاجل مارو هم بده

الهی امین 

دیشب مادرشوهرم گفت الهی خداچراغ خونتوروشن کنه وبچه داربشی مادربزرگ شوهرم همش میپرسه وقتی منومیبینه 😔

قبلا تاخیرداشتم ولی خیلی مثلا2ماه ماه قبل بعد2هفته تاخیرشدم اینسری علایم داشتم گفتم صددرصدهستم ولی😢 ...

شک نکن به بزرگی خداایشالاکه اینبارمثبت میسه گلم من میگم شایدازبس استرس دارم عقب انداختم

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
الهی امین  دیشب مادرشوهرم گفت الهی خداچراغ خونتوروشن کنه وبچه داربشی مادربزرگ شوهرم همش میپرسه ...

اصلا آدم رو هر چیزی حساس باشه خرابکاری میشه .....و مورد ازمون خدا قرار میگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40