سلام بچه ها بعد10روز تاخیر بی بی چک زدم منفی شد2ساله منتظرم خیلی اعصابم خرابه 2تا بی بی زدم یکی مدیکورقطره چکونی یکی دیگه هم ازاین مدادی هاکه درش بنفشه خییلیی خورد توذوقم فکرمیکردم حاملم😢😔
مال من خاهرشوهرم تازه مردادمیشه یکسال ازعروسیش مردادهم بچش بدنیامیادکلاعقدوعروسی وحاملگیش1سال نشد هر ...
عزیزم فقط چاره کار ما بیخیالیه البته خیییلی سخته
بعدم همیشه یجور پیش شوهرت رفتار کن که میدونی حامله نیستی و بی بی قایمکی بزن من بعد هفت سال تازه خبره شدم چون مرد دل ببنده آدم خودش شرمنده میشه
فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
ممنون عزیزم مال من شهریورمیشه2سال همه ازم میپرسن چراحامله نمیشی 😔😔
خدا ان شاءالله به این همه ها که هی سوال میپرسن عقل بده شفای عاجل مارو هم بده
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
عزیزم فقط چاره کار ما بیخیالیه البته خیییلی سخته بعدم همیشه یجور پیش شوهرت رفتار کن که میدونی ...
میدونم عزیزم ولی نمیشه بیخیال بشم چون دیشب رفت بی بی چک گرفت یکی مدیکور یکی مدادی که8تومنی هس بعدش میپرسه تست زدی یانه جوابش چی شد خیلی دلش بچه میخاد😔😔
اصلا آدم رو هر چیزی حساس باشه خرابکاری میشه .....و مورد ازمون خدا قرار میگیره
1
5
10
15
20
25
30
35
40