2777
2789
عنوان

ترکیب رنگ قشنگ بدون دکلره😅

254 بازدید | 3 پست

سلام دوستان گل.

من تو دوران شیردهی هستم و بدلیل ریزش مو نمیتونم موهامو دکلره کنم چون همینجوریشم موهام داغون شده. یه ترکیب رنگ قشنگ و روشن بدون دکلره اگ کسی بلده یا امتحان کرده لطفا کمک کنه مرسی😍

کنار تو چه ارومم،چه ارومی کنار من😍😍😘😘

من زمینه موهام قهوه ای متوسط بود با ریشه های مشکی اونهفته رنگ زدم همه میگن خوب شده 

نصف تیوپ وانیلی و نصف تیوپ سوپرپلاتین و اندازه دوبند انگشت زیتونی شماره ۷ و واریاسیون نقره ای

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زمینه موهام قهوه ای متوسط بود با ریشه های مشکی اونهفته رنگ زدم همه میگن خوب شده  نصف تیوپ و ...

منم مثل شماس زمینه موهام. میشه بگی تقریبا موهاتون چه رنگ شده یا اگ عکس شبیه رنگ موهاتون دارید برام بزارید

کنار تو چه ارومم،چه ارومی کنار من😍😍😘😘