اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
وقتي باز ميشه ديكه بسته نميشه عزيزم من بسيار تلاش كردم بيفايدس
دوست من حدود یه سال به صورتش ماسک عسل و یکم لیمو با هم قاطی میکرد یکم گرم میکرد میزد صورتش صاف شد قبلا منافذ داشت البته چیزی که گفت این بود دیگه نمیدونم
ماسک سفیده فقط خیلی کوچک هارو میبنده بزرگا رو نمیشه کاریش کرد
اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند..... من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
ببين براي منافذ باز سرم هاي مخصوصي هست كه طرز استفاده اشم اينه كه صبا كه از خواب بيدار ميشي اول صورتتو با ژل مخصوص صورت و برس شستشوي صورت كه اگه نداري با يه مسواك هم ميشه اول صورتتو خوب ميشوري اونم با اب سرد نه گرم و ولرم بعد اون سرم مخصوصو ميزني و همين كارو شب قبل خوابتم انجام ميدي . من يك سال انجام دادم واقعا كم شد اما نه اينكه فكر كني كامل خوب شد. ولي سرم گرون شد ديگه نخريدم ! ي مدلش الان شده نزديك ٥٠٠ يكي نزديك ٩٠٠ البته ١ سال برات كار ميكنه تقريبا اما خب گرونه ديگه.
والا نمیدونم فقط میدونم میکرو هر جلسه بالای صد تومن هست
خودمم تو برنامم هست برم