2777
2789
ممنونم از توضیحاتت عزیزم.ان شالله همیشه دلت شاد ولبت خندون باشه.فردا میرم پیش دکتر مرصوصی دعا کن همه ...

قربونت گلم . ایشاله خیره ممنووننم منم بی خبر نذار

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
سونوی انومالی.دقیقا عین من منم هردفعه که میرم دکترم میگه چیزیش نیست فقط به تغذیه ات برس.من میخورم وز ...

بنظرم برو دیگه پیش همین پریناتولوژیست و ازش بخواه خودش نامه بده اگه قراره زود زایمان کنی چون من دیگه برنگشتم پیش دکتر خودم البته منو از چمران انتقال دادن شهدای تجریش . دککترهای پریناتولوژیست گفتن بای د بری دولتی بخوابی مثلا چمران نداشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم برو دیگه پیش همین پریناتولوژیست و ازش بخواه خودش نامه بده اگه قراره زود زایمان کنی چون من دیگه ...

بعد من همون دکتر احمقم چمران منو بستری کرد. شب اخر که چمران بودم منو بردن اتاق زایمان البته فقط بخاطر اینکه تحت مراقبت باشم اونجا استراحت کردم خوابیدم نوار قلب جنین رو می گرفتن  اونا دنبال بیمارستان برای من که بفرستنم دولتی که امثال حنطوش زادرو داشت که فرستادنم شهدای تجریش ولی شب اخر که  چمران بودم همین دکتر موحدیه احمق چون شیفتش نبود به دکتر شیفت گفت به من ربطی نداره شیفتم نیست درصورتی که بیمار مطب خصوصیش بودم دکتر شیفت من و تحویل امبولانس داد رفتم شهدای تجریش و اونجا هم چند  روزی تحت نظر بودم زیر نظر پریناتولوژیست وبعد زایمان کردم

بنظرم برو دیگه پیش همین پریناتولوژیست و ازش بخواه خودش نامه بده اگه قراره زود زایمان کنی چون من دیگه ...

همون دکتر مرصوصی قشنگ بخواه توضیح بهت بده شاید اصلا نیاز نباشه زود زایمان کنی ولی اگه قراره زود زایمان کنی زیر نظر خودش باش قشنگ

همون دکتر مرصوصی قشنگ بخواه توضیح بهت بده شاید اصلا نیاز نباشه زود زایمان کنی ولی اگه قراره زو ...

همون جلسه اول مشکلم مشخص میشه؟معلوم‌میشه باید زود زایمان کنم یا نه؟چرا دولتی؟چرا خصوصی نمیشه؟سزارین میکنن زود درمیارن دیگه اره؟

خدایا پناهم باش....
همون جلسه اول مشکلم مشخص میشه؟معلوم‌میشه باید زود زایمان کنم یا نه؟چرا دولتی؟چرا خصوصی نمیشه؟سزارین ...

اره برای من چون بچه ریز بود سزارین شد تحمل انقباض ندارند که. شکم قبلیت چی بودی .سزارین؟دولتی بخاطر خرج دستگاه می گم  خصوصی هزینه برا بچت زیاد میشه. حالا بازم مشورت کن با پزشکت که میری ایشاله...  طبق شرایطت و سونوی داپلر که ازت میگیره مشخص میشه وقتشه بدنیا بیارن یانه تا جایی که بتونن نگهش میدارند. تالحظه ای که خونرسانی بشه  نگه میدارن ولی ممکنه بستریت کنن از یک روز تا چند هفته اونم بستگی به شرایط جنین داره و در اخر زایمان می کنند

من وقتی بستری شدم هر روز سونو میشدم

واای خدا من از بستری شدن میترسم.بستری بشم دخترم خیلی بی قراری میکنه ۵ سالشه.کی فردا میشه 

یعنی میشه دکتر بگه هیچ مشکلی نداره ورشدش عادیه.😔😔😔😔

خدایا پناهم باش....
اره برای من چون بچه ریز بود سزارین شد تحمل انقباض ندارند که. شکم قبلیت چی بودی .سزارین؟دولتی بخاطر خ ...

نه قبلی رو سزارین میخاستم ولی نشد وطبیعی وبسختی زیاد بدنیا اومد.

خدایا پناهم باش....
واای خدا من از بستری شدن میترسم.بستری بشم دخترم خیلی بی قراری میکنه ۵ سالشه.کی فردا میشه  یعنی ...

ان شاله که رشدش عادیه. درضمن سونوی معتبر برو نه هر جاییی . مثل طاهره لاریجانی یا دکتر حقیقت خواه. عزیزم برای خودته بخاطر خودتم هست اگه بستری شی نمیکشنت که فقط تحت نظری🤣😢دختر گللتم بسپر به خانوادت یا همسرت 

ان شاله که رشدش عادیه. درضمن سونوی معتبر برو نه هر جاییی . مثل طاهره لاریجانی یا دکتر حقیقت خواه. عز ...

این دوتا که گفتم عالی هستن. ایشاله که همه چی خوبه 

ان شاله که رشدش عادیه. درضمن سونوی معتبر برو نه هر جاییی . مثل طاهره لاریجانی یا دکتر حقیقت خواه. عز ...

میدونم عزیزم خانواده خودم پیشم نیستن شهرستانن.توکل به خدا ان شالله که خیره

خدایا پناهم باش....
این دوتا که گفتم عالی هستن. ایشاله که همه چی خوبه 

مرسی حتما اگه دکتر سونو نوشت از یکی از اینها وقت میگیرم.خداروشکر که تورو پیدا کردم واز تجربه ات برام گفتی.مرسی واقعا

خدایا پناهم باش....
نگران‌نباش گلم میری زیر نظر پریناتولوژیست تا  تحت نظر باشی برات سونو یه وقتایی مینویسه من ...

من وزن بچه هام یکیشون ۱۲۸۰ بود یکیشون ۱۳۰۰ ولی هیچکدوم زنده نموندن من تو اکبرآبادی سزارین شدم ۲۹ هفته و ۵ روزم بود