سونوی انومالی.دقیقا عین من منم هردفعه که میرم دکترم میگه چیزیش نیست فقط به تغذیه ات برس.من میخورم وز ...
بنظرم برو دیگه پیش همین پریناتولوژیست و ازش بخواه خودش نامه بده اگه قراره زود زایمان کنی چون من دیگه برنگشتم پیش دکتر خودم البته منو از چمران انتقال دادن شهدای تجریش . دککترهای پریناتولوژیست گفتن بای د بری دولتی بخوابی مثلا چمران نداشت
بنظرم برو دیگه پیش همین پریناتولوژیست و ازش بخواه خودش نامه بده اگه قراره زود زایمان کنی چون من دیگه ...
بعد من همون دکتر احمقم چمران منو بستری کرد. شب اخر که چمران بودم منو بردن اتاق زایمان البته فقط بخاطر اینکه تحت مراقبت باشم اونجا استراحت کردم خوابیدم نوار قلب جنین رو می گرفتن اونا دنبال بیمارستان برای من که بفرستنم دولتی که امثال حنطوش زادرو داشت که فرستادنم شهدای تجریش ولی شب اخر که چمران بودم همین دکتر موحدیه احمق چون شیفتش نبود به دکتر شیفت گفت به من ربطی نداره شیفتم نیست درصورتی که بیمار مطب خصوصیش بودم دکتر شیفت من و تحویل امبولانس داد رفتم شهدای تجریش و اونجا هم چند روزی تحت نظر بودم زیر نظر پریناتولوژیست وبعد زایمان کردم
همون جلسه اول مشکلم مشخص میشه؟معلوممیشه باید زود زایمان کنم یا نه؟چرا دولتی؟چرا خصوصی نمیشه؟سزارین ...
اره برای من چون بچه ریز بود سزارین شد تحمل انقباض ندارند که. شکم قبلیت چی بودی .سزارین؟دولتی بخاطر خرج دستگاه می گم خصوصی هزینه برا بچت زیاد میشه. حالا بازم مشورت کن با پزشکت که میری ایشاله... طبق شرایطت و سونوی داپلر که ازت میگیره مشخص میشه وقتشه بدنیا بیارن یانه تا جایی که بتونن نگهش میدارند. تالحظه ای که خونرسانی بشه نگه میدارن ولی ممکنه بستریت کنن از یک روز تا چند هفته اونم بستگی به شرایط جنین داره و در اخر زایمان می کنند
واای خدا من از بستری شدن میترسم.بستری بشم دخترم خیلی بی قراری میکنه ۵ سالشه.کی فردا میشه یعنی ...
ان شاله که رشدش عادیه. درضمن سونوی معتبر برو نه هر جاییی . مثل طاهره لاریجانی یا دکتر حقیقت خواه. عزیزم برای خودته بخاطر خودتم هست اگه بستری شی نمیکشنت که فقط تحت نظری🤣😢دختر گللتم بسپر به خانوادت یا همسرت