2777
2789

جنین شناس همون پریناتولوژیسته؟اگه همونه توی تهران پریچهر پور انصاری بیمارستان شهدای تجریش و دکتر صدیقه حنطوش زاده بلوار کشاورز فوق تخصصهای حاملگیهای پرخطرن

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنین شناس همون پریناتولوژیسته؟اگه همونه توی تهران پریچهر پور انصاری بیمارستان شهدای تجریش و دکتر صدی ...

بله همون پریناتولوژیست.هفته۲۶ بارداریم ومیگن رشد بچه کمه.حالا موندم بین دوراهی دکتر خودم میگه برو پیش دکتر مرصوصی .ولی تعریف دکتر معینی رو خیلی شنیدم نمیدونم چیکارکنم

ممنون از راهنماییت 

خدایا پناهم باش....
جنین شناس همون پریناتولوژیسته؟اگه همونه توی تهران پریچهر پور انصاری بیمارستان شهدای تجریش و دکتر صدی ...

دکتر مرصوصی هم فوق تخصص پریناتولوژیسته.

خدایا پناهم باش....
بله همون پریناتولوژیست.هفته۲۶ بارداریم ومیگن رشد بچه کمه.حالا موندم بین دوراهی دکتر خودم میگه برو پی ...

عزیز من بیمار این دوتا بودم منم رشد جنینم کم بود یا به اصطلاح iugrبنظر من این دوتا که گفتم  عالین. اون دوتایی که میگید تجربه نداشتم . من پزشک خودم که اتفاقا بدترین پزشک بود منو ارجاع داد حنطوش زاده ایشونم تشخیصiugrدادن ولی درنهایت شهدای تجریش زیر نظر پورانصاری رفتم و زایمان کردم .. مراقب خودت باش بهتره بری زیر نظر پریناتولوژیست 

تشخیص iugrدادن یا نه سونوی داپلر گرفتن؟

بله هفته ۲۵ سونوی داپلر دادم بهم چیزی نگفتن فقط گفتن رشد جنین ۳۰ الی ۴۰ درصد کمه.از هفته قبل که سونو دادم خیلی خیلی حالم بده هزارجور فکر وخیال توذهنمه.iugr یعنی چی؟الان نی نی تونو بدنیا اوردین؟

خدایا پناهم باش....
 عزیز من بیمار این دوتا بودم منم رشد جنینم کم بود یا به اصطلاح iugrبنظر من این دوتا که گفتم &nb ...

چقدر رشدش کم بود؟چند وقته زایمان‌کردین.

موقع زایمان بچتون چند کیلو بود؟تروخدا ببخشید انقدر سوال میپرسم ذهنم خیلی درگیره

نی نی من هفته ۲۵. ۶۲۰ گرم بود 

خدایا پناهم باش....
بله هفته ۲۵ سونوی داپلر دادم بهم چیزی نگفتن فقط گفتن رشد جنین ۳۰ الی ۴۰ درصد کمه.از هفته قبل که سونو ...

نگران‌نباش گلم میری زیر نظر پریناتولوژیست تا  تحت نظر باشی برات سونو یه وقتایی مینویسه من نمیدونم دقیق چقدر هست مال شما iugrیعنی محدودیت رشد جنین داخل رحم. نگران‌نباش من الان‌پسرم سه سالو خرده ایشه . ۳۱هفته بدنیا امد ۹۰۰گرم ولی حالش عالیه الانم بزرگ شده من از هفته ۲۹تا ۳۱تحت نظر بوودم بعد که دیگه لازم شد درش اوردن  ولی حتما تخت نظر باشپسر من هفت ماهه بد نیاامد ولی رشدش اندازه شش ماهه هابود

چقدر رشدش کم بود؟چند وقته زایمان‌کردین. موقع زایمان بچتون چند کیلو بود؟تروخدا ببخشید انقدر سوال میپ ...

ببین گلم استرس اصلا برات خوب نیست . اگه لازم باشه میگم اگه لازم باشه زودتر بدنیا  میارنش اگه واقعا iugrباشه و موندنش دیگه خطر داشته باشه تمام‌سعی پزشکها اینه بچه رو تا جایی که میشه نگه دارن

نگران‌نباش گلم میری زیر نظر پریناتولوژیست تا  تحت نظر باشی برات سونو یه وقتایی مینویسه من ...

خداروشکر که صحیح وسالمه.من‌کلی غصه خوردم تو این مدت

نگفتن‌مشکل از چیه که رشدش کمه؟من هرچی میپرسم یه جواب درست نمیگیرم‌از کسی

خدایا پناهم باش....
خداروشکر که صحیح وسالمه.من‌کلی غصه خوردم تو این مدت نگفتن‌مشکل از چیه که رشدش کمه؟من هرچی میپرسم یه ...

من فشارم هجده بود نمیدونست پزشک احمقم اگه منم زودتر فهمیده بودم شاید جلوشو میگرفتن من فشارم خیلی بالابود احمق مجبور که شد منو فرستاد حنطوش زاده

ببین گلم استرس اصلا برات خوب نیست . اگه لازم باشه میگم اگه لازم باشه زودتر بدنیا  میارنش ...

اره به منم دکترم‌گفت شاید بچه رو زود در بیارن.

نمیتونم استرس نداشته باشم

چون اطلاعاتمم خیلی کمه خیلی نگرانم.همش میگم نکنه مشکلی داشته باشه وبگن خدای نکرده بچه رو سقط کن.😔😔

خدایا پناهم باش....