جنین شناس همون پریناتولوژیسته؟اگه همونه توی تهران پریچهر پور انصاری بیمارستان شهدای تجریش و دکتر صدی ...
بله همون پریناتولوژیست.هفته۲۶ بارداریم ومیگن رشد بچه کمه.حالا موندم بین دوراهی دکتر خودم میگه برو پیش دکتر مرصوصی .ولی تعریف دکتر معینی رو خیلی شنیدم نمیدونم چیکارکنم
بله همون پریناتولوژیست.هفته۲۶ بارداریم ومیگن رشد بچه کمه.حالا موندم بین دوراهی دکتر خودم میگه برو پی ...
عزیز من بیمار این دوتا بودم منم رشد جنینم کم بود یا به اصطلاح iugrبنظر من این دوتا که گفتم عالین. اون دوتایی که میگید تجربه نداشتم . من پزشک خودم که اتفاقا بدترین پزشک بود منو ارجاع داد حنطوش زاده ایشونم تشخیصiugrدادن ولی درنهایت شهدای تجریش زیر نظر پورانصاری رفتم و زایمان کردم .. مراقب خودت باش بهتره بری زیر نظر پریناتولوژیست
بله هفته ۲۵ سونوی داپلر دادم بهم چیزی نگفتن فقط گفتن رشد جنین ۳۰ الی ۴۰ درصد کمه.از هفته قبل که سونو دادم خیلی خیلی حالم بده هزارجور فکر وخیال توذهنمه.iugr یعنی چی؟الان نی نی تونو بدنیا اوردین؟
بله هفته ۲۵ سونوی داپلر دادم بهم چیزی نگفتن فقط گفتن رشد جنین ۳۰ الی ۴۰ درصد کمه.از هفته قبل که سونو ...
نگراننباش گلم میری زیر نظر پریناتولوژیست تا تحت نظر باشی برات سونو یه وقتایی مینویسه من نمیدونم دقیق چقدر هست مال شما iugrیعنی محدودیت رشد جنین داخل رحم. نگراننباش من الانپسرم سه سالو خرده ایشه . ۳۱هفته بدنیا امد ۹۰۰گرم ولی حالش عالیه الانم بزرگ شده من از هفته ۲۹تا ۳۱تحت نظر بوودم بعد که دیگه لازم شد درش اوردن ولی حتما تخت نظر باشپسر من هفت ماهه بد نیاامد ولی رشدش اندازه شش ماهه هابود