2777
2789
واقعا؟آخه امروز واسه خونه م مشتری اومد نمیدونم بفروشم یا نه به پولشم احتیاج ندارم فقط چون اضافه س خو ...

منم شنیدم و چندتا کلیپ دیدم کمیگن دیگه کم کم صعود بازارهای دیگه به خصوص ملک شروع میشه ماشین ک شروع کرده دیگه ملک هم از خواب درمیاد

منم شنیدم و چندتا کلیپ دیدم کمیگن دیگه کم کم صعود بازارهای دیگه به خصوص ملک شروع میشه ماشین ک شروع ک ...

اتفاقا من هر چی کلیپ میبینم برعکسشو میگن که

اینکه ملک حالا حالاها راکده و مردم توان خریدشو ندارن و ...

راستش از گرون شدنشم خوشحال نمیشم واقعا با اینکه ضرر میکنم ولی دلم برای مستأجرا میسوزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا من هر چی کلیپ میبینم برعکسشو میگن که اینکه ملک حالا حالاها راکده و مردم توان خریدشو ندارن و . ...

این حرفی که میزنم مال همین یکی دوهفته اخیره شاید شما قبلش دیدی

نمیدونم دیگه والا منم همچین سررشته ای ندارم فقط چندتا پیج دنبال میکنم ک قابل اعتمادترن اینجوری دیدم گفتن

اتفاقا من هر چی کلیپ میبینم برعکسشو میگن که اینکه ملک حالا حالاها راکده و مردم توان خریدشو ندارن و . ...

ملک راکده ولی رکوش تورمیه

یعنی تعداد خرید و فروشها کمه رشد شارپی نداره

ولی خوب همون تعداد کم هم تا سال بعد تورم بهش میخوره و اندازه تورم بالا میره

کسی که مستاجره بتونه بخره به نفعشه چون با اینکه قیمت ملک صعود صعود شارپی نداره اما اجاره ها هرسال فضایی بالا میره

یعنی حاضرید تو خیابان زندگی کنید هیچی نخورید عمرتون بگذره بره ولی فقط چند گرم طلا داشته باشید که وقتی پیر شدین بفروشید سود کنید

از قدیم طلا برای خونه و ماشین و بعد همه مخارج خونه چیزی هم میموند پس انداز

یه عده اصلا قابل درک نیستن

منظورم شما نیستید اسی

لایک نکنید 🙏

یعنی حاضرید تو خیابان زندگی کنید هیچی نخورید عمرتون بگذره بره ولی فقط چند گرم طلا داشته باشید که وقت ...

واقعا راست میگی عمرمون داره میره معلوم نیست به پیری هم برسیم هرکاری همون لحظه از زندگیت کردی حتما درست بوده چاره دیگه نداشتی یه کمی شل کنیم حسرت گذشته و اینقدر سخت گیری برای آینده

در صورتی که از فردامون هم خبر نداریم