2777
2789

اینا ی بار ک ببینن ادم از روی متانت مظلومه دیگه دستشون لق میشه

وزن اولیه ۶۶ ⬅️🗝🔓۶۴/۲۰۰ ⬅️ 🗝🔓۶۲/۹۰۰ ⬅️🗝 🔓۶۱/۹۰۰⬅️🔐 ۶۰/۹۰۰⬅️ 🔐۵۹/۹۰۰⬅️🔐۵۸/۹۰۰⬅️🥇🏆 ۵۶ 🥇🏆 🔜🔚  تیکر کاهش وزنمه😋😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب خر بگی میفهمه ولی این مردا تاعصبی میشن هرچی ازدهنشون درمیاد میگن. بش میگم تو فقد بفکر خانوادتی میگ ...

دقیقا به همین دلیل تا رفت سمت دعوای فیزیکی باید عکس المعا نشون بدی بخدا سکوت این وحشیا رو بدتر میکنه. بابای من اینقد مامانمو تو دعوا ها میزد و سکوت میکرد هردفعه یه جاش میشکست... سکوت برای زن سمممممه

وزن اولیه ۶۶ ⬅️🗝🔓۶۴/۲۰۰ ⬅️ 🗝🔓۶۲/۹۰۰ ⬅️🗝 🔓۶۱/۹۰۰⬅️🔐 ۶۰/۹۰۰⬅️ 🔐۵۹/۹۰۰⬅️🔐۵۸/۹۰۰⬅️🥇🏆 ۵۶ 🥇🏆 🔜🔚  تیکر کاهش وزنمه😋😊

ازاینجور مردای لوس و ننوری ک تاتتقی ب توقی میخوره فقد طرف خانوادشونن وزن اصلن براشون اهمیت نداره متنفرم 

وچه بی رحم است کسی ک میداند باحرف خوب میکند حالی را ودریغ میکند.
دقیقا به همین دلیل تا رفت سمت دعوای فیزیکی باید عکس المعا نشون بدی بخدا سکوت این وحشیا رو بدتر میکنه ...

البته ناگفته نماند اون حرفه غیر منطقی خیلی میگه منم جوابشو خووب میدم 

وچه بی رحم است کسی ک میداند باحرف خوب میکند حالی را ودریغ میکند.

من دیگه این عبرت برام شد اونقد دست بالا میگیرم تو دعوا که جرات نمیکنه فیزیکی دعوا کنه اولین و اخرین باری که خواست دستمو بپیچونه انچنان دستشو گاز گرفتمو دستشو پیچوندم که دیگه هرگز سمت دعوای فیزیکی نرفت تو این ۹ ساله... گاهی میگه تو ی سرکشی و جسارتی داری که من دوس ندارم میگم بعله شما مردا زن تو سری خور دوس دارید که هرکاری بکنید بگه حق با شماست سرورم 😏

ازاینجور مردای لوس و ننوری ک تاتتقی ب توقی میخوره فقد طرف خانوادشونن وزن اصلن براشون اهمیت نداره متن ...

تقصیر کیه به نظرت ؟ خودمون ما زنهای این دیار لعنتی تقصیر مادربزرگها و جد وابادمون تقصیر خفقان زنان این مملکت تقصیر خودمون که برای خودمون کاری نکردیم اینکه اسممون ضعیفه باشه قبول کردیم و براساس همون قانون برامون نوشتن ،فکر میکنی الان همه ی زنا بادل خوش کنار مرداشون موندن من میگم نهههههه یعنی از تو دلشون بپرسی جواب همینه ولی مجبوری دارن زندگی میکننن چون هیچ قانونی به نفع ما نیست چون باید بسوزیم و بسازیم 

البته ناگفته نماند اون حرفه غیر منطقی خیلی میگه منم جوابشو خووب میدم 

کار خوبی میکنی بخدا سکوت فقط یه آدم بیشعور رو وقیح تر میکنه سکوت دربرابر کسی باید بکنی که سکوتو بفهمه و خجالت بکشه نه ادمای نفهم

تقصیر کیه به نظرت ؟ خودمون ما زنهای این دیار لعنتی تقصیر مادربزرگها و جد وابادمون تقصیر خفقان زنان ا ...

از ماست که بر ماست خواهر اون فرهنگ چرتی که تو مخمون کردن که جنس دوم هستیم و همه چیز برامون آ و جیز شده و خودمون هم جسارت نداشتیم کاری برای خودمون بکنیم همین میشه که ی بیشعور اجازه میده دستشو روی زنش بلند کنه

تا خودمونم کاری برای خودمون نکنیم تا قیام قیامت وضع همینه

مردی ک همش سنگ خانوادشو بسینه بزنه و طرفدارزنش نباشه بره بمیره بهتره 

کلا مرد از هر نوعش بره بمیره خیلی بهتره 🤣🤣🤣