2777
2789
من بیدارم.نی نی تو شکمم خیلی لگد میزنه و نمیزاره بخوابم

ای جان نیا اینجا ماها الان خاله های انرژی منفی هستیم 😘😘😘ولی اگر دختره شجاع و جسور بارش بیار وگرنه بهش خیانت کردی امشب خداروشکر کردم که بچم دختر نیست زن تو این مملکت فقط باید بسوزه وبسازه 

خاهراش بحثی چیزی میشه انقد زور میگن. یسری گوشی شوهرمو دزدکی برداشتن نیگا کردن پیامای منو خوندن گفتن تو چرا اینجوری باداداشمون حرف میرنی منم گفتم چرا گوشی داداشتو برداری گف اختیارشو دارم فکر کنید شماباشید زورتون نمیاد؟

وچه بی رحم است کسی ک میداند باحرف خوب میکند حالی را ودریغ میکند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان نیا اینجا ماها الان خاله های انرژی منفی هستیم 😘😘😘ولی اگر دختره شجاع و جسور بارش بیار وگرنه ...

اتفاقا دختره قربونش برم 😍😄

زمانی پخته میشی که بفهمی نیاز نیس به هر چیزی واکنش بدی یا به هر حرفی جواب بدی👌👌
خاهراش بحثی چیزی میشه انقد زور میگن. یسری گوشی شوهرمو دزدکی برداشتن نیگا کردن پیامای منو خوندن گفتن ...

وای چه فوضول غلط کردن همچین کاری کردن،ولی نباید موضوع رو به شوهرت میگفتی یا جلو اون تابلو میکردی باید بعدا حالشونو میگرفتی 

وای چه فوضول غلط کردن همچین کاری کردن،ولی نباید موضوع رو به شوهرت میگفتی یا جلو اون تابلو میکردی بای ...

انقد زووور میگن. وگرنه شوهرم خودش میتونست بگه گوشی چیزه شخصیع چرا برداشتین. مشکل ازشوهرمه

منم بیدارم دعوا نکردم ولی خیلی دلم میخواست یه دعوایی میکردم 😊اعصاب هم خوووورد و خاک شیر میباشد ی دل سیرم گریه کردم هرچیم فین فین کردم شوهری بیدار نشد

وزن اولیه ۶۶ ⬅️🗝🔓۶۴/۲۰۰ ⬅️ 🗝🔓۶۲/۹۰۰ ⬅️🗝 🔓۶۱/۹۰۰⬅️🔐 ۶۰/۹۰۰⬅️ 🔐۵۹/۹۰۰⬅️🔐۵۸/۹۰۰⬅️🥇🏆 ۵۶ 🥇🏆 🔜🔚  تیکر کاهش وزنمه😋😊
انقد زووور میگن. وگرنه شوهرم خودش میتونست بگه گوشی چیزه شخصیع چرا برداشتین. مشکل ازشوهرمه

اره عزیزم میفهممت چون شوهر خودمم رو حرف مادرو دوتا خواهرش حرف نمیزنه، یه بار خواهرش گفت کل زندگیت رو انگشت ما میچرخه هر کاری ما بگیم فرهاد همون کارو میکنه اصلا منو دوست نداره فقط برا کلفتی و همخوابگی منو میخاد ،یعنی انقدر وابسته اوناس من موندم چرا ازدواج کرد یعنی دیگه چی بگم که فقط مونده بره شب با مامانش بخوابه 

مردشور همه ی مردارو باااا هم بیره 😋🤗

وزن اولیه ۶۶ ⬅️🗝🔓۶۴/۲۰۰ ⬅️ 🗝🔓۶۲/۹۰۰ ⬅️🗝 🔓۶۱/۹۰۰⬅️🔐 ۶۰/۹۰۰⬅️ 🔐۵۹/۹۰۰⬅️🔐۵۸/۹۰۰⬅️🥇🏆 ۵۶ 🥇🏆 🔜🔚  تیکر کاهش وزنمه😋😊
گوشم خیلی درد میکنه زد تو گوشم

دختر جان چرا دهن به دهن میشی باهاش اینجور مواقع سکوت کن بخدا دیوانه بشن کارت تمومه چی از جونت مهمتره ؟ کلا مردا همیشه طرف خونوادشونو میگیرن تو دعوا  پس اصلت بحث نکن اینجور وقتها فقط با سیاست رفتار کن وقتی حالش خوبه یه اشاره کوچیک کن 

گوشم خیلی درد میکنه زد تو گوشم

خداوکیلی تو هم یکی میزدیش تا دفعه ی دیگه ازین گها نخوره😤 

دختر جان چرا دهن به دهن میشی باهاش اینجور مواقع سکوت کن بخدا دیوانه بشن کارت تمومه چی از جونت مهمتره ...

ب خر بگی میفهمه ولی این مردا تاعصبی میشن هرچی ازدهنشون درمیاد میگن. بش میگم تو فقد بفکر خانوادتی میگه نه پس میخاستی فکر توباشم