badgirl_1379 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2665 عنوان بارداری 117 بازدید | 19 پست بچه من ۴ ماه امه از صبح که بیدار شدم زیر دلم مخصوصا سمت راست خیلی درد میکنه الانم که راه میرم حس میکنه بدنم تیر می کشه خیلی نگرانم چرا اینطوری شدم؟؟؟؟ قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 1397/04/29 | 21:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahi8989 عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 1498 https://www.ninisite.com/discussion/topic/1936229/تاپیک-جامع-اقدام-به-بارداری?page=11
badgirl_1379 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2665 جاب نگرانی نیست خانمی یعنی طبیعیه؟؟؟ قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد
elinazam عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 4414 طبیعیه ولی بازم تونستی فردا یه دکتر برو تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
sinoon عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 6878 منم هر از گاهی ی طرفم زیر شکم درد میگیره و تیر میکشه ک دکتر گفتش بخاطر بزرگ شدن رحمه ک تاندوناش داره کشیده میشهالبته من استزاحتم و فعالیتی ندارم شماهم اگه فعالیتت زیاده کمش کن ک نکرانشم نشی دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
عَـــــــطرِگُـل عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 2135 استارتر جان منم دقيقاً الان مشكل شمارو پيدا كردم ميترسم....... کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان
badgirl_1379 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2665 منم هر از گاهی ی طرفم زیر شکم درد میگیره و تیر میکشه ک دکتر گفتش بخاطر بزرگ شدن رحمه ک تاندوناش داره ... دیشب پارک بودیم خیلی راه رفتم فک کنم از اون باشه قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد
badgirl_1379 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2665 استارتر جان منم دقيقاً الان مشكل شمارو پيدا كردم ميترسم....... نرفتی دکتر عزیزم؟ قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد
sinoon عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 6878 دیشب پارک بودیم خیلی راه رفتم فک کنم از اون باشه اگه خیلی راه رفتی اره احتمالا از اون خودتو نکران نکن یکی دو روز کمتر فعالیت کن دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
badgirl_1379 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2665 اگه خیلی راه رفتی اره احتمالا از اون خودتو نکران نکن یکی دو روز کمتر فعالیت کن خدا کنه از همون باشه از صبح استرس دا رم قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد
sinoon عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 6878 خدا کنه از همون باشه از صبح استرس دا رم از همونه استرس نداشته باش شبم سعی کن روبالا نخوابی دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
badgirl_1379 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2665 امشب هم شام خونه مادرشوهرم خیلی مهمون داره آبگوشت هم گذاشته بوش میاد حالم داره بهم میخوره همه دارن کار میکنن الانم دارم ظرفارو حاضر میکنم روم نمیشه بیام بشینم اصلا نمیدونم چیکار کنم قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد
badgirl_1379 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2665 از همونه استرس نداشته باش شبم سعی کن روبالا نخوابی مادرشوهرمم داره باهام بد حرف میزنه میدونم به خاطر اینکه الان کاراشو نمیکنم قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد
sinoon عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 6878 مادرشوهرمم داره باهام بد حرف میزنه میدونم به خاطر اینکه الان کاراشو نمیکنم یکم خودتو بزن ب درد و اینادکتر ک میری بگو دکتر گفته فعالیت نکنم و مراقب باشمبزار بخاطر نوشم ک شده هواتو داشته باشه دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️