badgirl_1379 مدیر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2665 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 19 پست بچه من ۴ ماه امه از صبح که بیدار شدم زیر دلم مخصوصا سمت راست خیلی درد میکنه الانم که راه میرم حس میکنه بدنم تیر می کشه خیلی نگرانم چرا اینطوری شدم؟؟؟؟ قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 1397/04/29 | 21:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
badgirl_1379 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2665 یکم خودتو بزن ب درد و اینا دکتر ک میری بگو دکتر گفته فعالیت نکنم و مراقب باشم بزار بخاطر نوشم ک شد ... نه بابا مادرشوهرم حالیش نیست که الان میدونم قراره باهام قهر کنه قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد
عسل_20 عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 2520 استارتر جون شما شکمت بزرگ شده؟منم ماه چهارم ولی فقط یه کوچولو بزرگ شده
sinoon عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 6928 نه بابا مادرشوهرم حالیش نیست که الان میدونم قراره باهام قهر کنه محل نده واسه شوهرت ناز کن ک جلو اون هوانو داشته باشهاز الان یاد بده ک بعدا سنگین شدی اذیت نشی دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
badgirl_1379 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2665 استارتر جون شما شکمت بزرگ شده؟منم ماه چهارم ولی فقط یه کوچولو بزرگ شده آره عزیزم یه کوچولو قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد
badgirl_1379 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2665 محل نده واسه شوهرت ناز کن ک جلو اون هوانو داشته باشه از الان یاد بده ک بعدا سنگین شدی اذیت نشی نمیدونم والا چی بگم قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد