2777
2789
عنوان

بارداری

117 بازدید | 19 پست

بچه من ۴ ماه امه از صبح که بیدار شدم زیر دلم مخصوصا سمت راست خیلی درد میکنه الانم که راه میرم حس میکنه بدنم تیر می کشه خیلی نگرانم چرا اینطوری شدم؟؟؟؟

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاب نگرانی نیست خانمی

یعنی طبیعیه؟؟؟

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

منم هر از گاهی ی طرفم زیر شکم درد میگیره و تیر میکشه ک دکتر گفتش بخاطر بزرگ شدن رحمه ک تاندوناش داره کشیده میشه

البته من استزاحتم و فعالیتی ندارم شماهم اگه فعالیتت زیاده کمش کن ک نکرانشم نشی

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
منم هر از گاهی ی طرفم زیر شکم درد میگیره و تیر میکشه ک دکتر گفتش بخاطر بزرگ شدن رحمه ک تاندوناش داره ...

دیشب پارک بودیم خیلی راه رفتم فک کنم از اون باشه

استارتر جان منم دقيقاً الان مشكل شمارو پيدا كردم ميترسم.......

نرفتی دکتر عزیزم؟

دیشب پارک بودیم خیلی راه رفتم فک کنم از اون باشه

اگه خیلی راه رفتی اره احتمالا از اون خودتو نکران نکن یکی دو روز کمتر فعالیت کن 

اگه خیلی راه رفتی اره احتمالا از اون خودتو نکران نکن یکی دو روز کمتر فعالیت کن 

خدا کنه از همون باشه از صبح استرس دا رم

امشب هم شام خونه مادرشوهرم خیلی مهمون داره آبگوشت هم گذاشته بوش میاد حالم داره بهم میخوره همه دارن کار میکنن الانم دارم ظرفارو حاضر میکنم روم نمیشه بیام بشینم اصلا نمیدونم چیکار کنم 

از همونه استرس نداشته باش شبم سعی کن روبالا نخوابی

مادرشوهرمم داره باهام بد حرف میزنه میدونم به خاطر اینکه الان کاراشو نمیکنم

مادرشوهرمم داره باهام بد حرف میزنه میدونم به خاطر اینکه الان کاراشو نمیکنم

یکم خودتو بزن ب درد و اینا

دکتر ک میری بگو دکتر گفته فعالیت نکنم و مراقب باشم

بزار بخاطر نوشم ک شده هواتو داشته باشه