2821
2789
عنوان

شوهرم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2805 بازدید | 115 پست
اخه مشروب و این حرکت امروزش خیلی برام گرون تموم شده .بجا اینکه من اینجا تنهام روز جمعه با من باشه تص ...

ببین داری خودتو هی بیشتر و بیشتز نگران میکنی حتی واس جیزی ک شاید نبوده. الان هزارتا فکر دگ م میکنی ک نکنه من اونروز رفتم خرید.... 

نکنه اون شب رفتم خونه مامانم...... 

اگر نری نمیتونی بهش بگی توو تلگرامت دیدم دوستتو پیام داده بود. خیلی زشته و بدترم میشه. 

یاد میگیره جور دگ هماهنگ کنه ک تو از توو تلگرامش نبینی. 

میتونی بری خونه خیلی راحت زنگ بزنی اگر میدونی ک گفته خونه میمونم. بری داخل شوکه شودن از حضور دوستشو نشونش بدی ولی با دوستشم احوالپرسی کنی وسیله تو برداری برگردی. هیچی نگی

بعدا ازش توضیح بخواه ک ب من نگفته بودی دوستت میاد و.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو والدین همیشه طرف بچه خودشون را میگیرند ....شب برو دعوای حسابی درست کن بگو سرویس طلا کنار آینه بو ...

این ک بخوام اینکارو بکنم میتونم مثلا سرویسم و بردارم بگم نیس گم شده به دوستش شک کنه ولی درسته بنظرتون؟ شاید اصلا ب دوستش شک نکنه 

این کارارو نکنیییییید خانومای گل⛔⛔⛔ بعضی چیزا حریم شخصیه نه اینکه توو ت ل گ ر ا مش با زن و دخترای د ...

شوهر ادم اگر ناراحت رفتار زنشه با خودش صحبت كنه نه با خواهر مادرش چون اونطوري تاثير صدبرابر بدتري تو زندگيشون داره 

يسال اول زندگيمون شوهرم فقط با خواهرش مشورت ميكرد منم نميفهميدم يهو خوبه چرا يهو بد ميشه 

تا اينكه متوجه شدم و با كلي صبوري و تلاش اين عادت زشتشو ازش دور كردم اولش يكمي دلخوري براي خواهرش پيش اومد و علنا ميگفت چرا منو فراموش كردي و چرا باهام ديگه مشورت نميكني و هيچي بهم نميگيو ... ولي كم كم عادت كردن الان هيچكي از زندگي خصوصيمون خبر نداره دعوا هم نداريم خداروشكر يعني يهو دعواهامون از ١٠٠ به ٠ رسيد در اين حد تاثير مثبت گذاشت 

بعدشم من به عنوان يك شريك زندگي حق دارم كه نخوام بقيه از زندگيم خبر دار شن و شريك زندگي من با بيان مسايل خصوصي من  در واقع داره به من خيانت ميكنه و حق اينكارو نداره 

کسی نیس ک مثلا پول بگیره چند روز اینو تعقیب کنه؟

نکن این کارارو دختر خووووب🙄

بشین با خودش حرف بزن چیزی نشده ک... 

ی بار دگ م میگم توو زندگی انقد زیاد فراتر نرید و کنکاش اضافه نکنید. 

فکر نکنم کسی در این حد مغز خر خورده باشه که خونه خودشو مکان کنه جلو دروهمسایه اونم تو روز روشن!

کسی بخاد کاری کنه تو قوطی کبریتم میکنه کسیم نمیفهمه اون ک دیگ خونست😑😑😑

فکر نکنم کسی در این حد مغز خر خورده باشه که خونه خودشو مکان کنه جلو دروهمسایه اونم تو روز روشن!

شايد 

ولي شنيدم هستن كساني كه مغز خر ميخورن

بعدم  كه كندش در مياد ميگن دوستم با نامزدش اومده بود

نکن این کارارو دختر خووووب🙄 بشین با خودش حرف بزن چیزی نشده ک...  ی بار دگ م میگم توو زندگی ا ...

مادرش زنه فهمیده ایه اصلا ب اون حق نمیده .بنظرتون بگم ب مادر پدرش شاید اونا بدونن چیکار کنن.حداقلش اینه ک حق و ب من میدن 

شوهر ادم اگر ناراحت رفتار زنشه با خودش صحبت كنه نه با خواهر مادرش چون اونطوري تاثير صدبرابر بدتري تو ...

عزیزم من مثال زدم

گفتم شاید

صد در صد درسته ک زندگی دو نفرب هیچکس دیگری ارتباط نداره. 

کلا گفتم

شاید راجب مطلبی سرچ کرده

شاید ی عکسی داره

شاید دلش گرفته چیزی توو دفترچه خصوصی تلفن ش نوشته واس خودش و هزار تا چیز دگ. 

اون ی مثال بود

مادرش زنه فهمیده ایه اصلا ب اون حق نمیده .بنظرتون بگم ب مادر پدرش شاید اونا بدونن چیکار کنن.حداقلش ا ...

حق اونا چه بدردت میخوره ،،اخره اخرش باز اون بچشونه صلاح اونو میخان شک نکن دیدم ک میگم

برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم 
2828
2791
2779
2792