2821
2789
عنوان

شوهرم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2805 بازدید | 115 پست
مادرش زنه فهمیده ایه اصلا ب اون حق نمیده .بنظرتون بگم ب مادر پدرش شاید اونا بدونن چیکار کنن.حداقلش ا ...

عزیز تو اول باید ببینی شوهرت داره چیکار میکنه اونجا و چ دلیلی داشته ک ب تو نگفته. بعد تصمیم بگیری 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شايد  ولي شنيدم هستن كساني كه مغز خر ميخورن بعدم  كه كندش در مياد ميگن دوستم با نام ...

منم دیدم خیلیا خونه رو مکان میکنن هنو گندشم در نیومده فقط اطرافیان میدونن اونام بخاطر زندگیشون چیزی ب زنه نمیگن

کاش تو خونه دوربین میذاشتم

الکی نشستی توخونه و استرسها و فکراتو ب اینجا منتقل میکنی حاضر نیستی پاشی بری تا خونت ببینی چخبره .چرا نمیری الان؟ بلاخره چیزی باشع دیر یا زود سر درمیاری شک نکن پس ایناکه میگن نرو اصلن موافق نیستم .به بهانه لباس زیر یا پوشک خودت برو .بگو روم نبود کسی بگم بیاد .

برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم 
این کارارو نکنیییییید خانومای گل⛔⛔⛔ بعضی چیزا حریم شخصیه نه اینکه توو ت ل گ ر ا مش با زن و دخترای د ...

بله عزیزم درک میکنم . اما من خیلی وقته دمبالشم . گفتم شاید لستارتر بتونه کمکم کنه 

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
بله عزیزم درک میکنم . اما من خیلی وقته دمبالشم . گفتم شاید لستارتر بتونه کمکم کنه 

مطمئنا اگر ب فکر این هستید ک زندگیتون از اینی ک هست بدتر بشه باید همچین کارایی بکنید. اینجوری حداقل ترس اینو داره ک ازتون قایم کنه

اگر بخواید سر از همهههه چیز دربیارید خیالشو راحت تر میکنید. میگه خب حالا ک فهمید خیالم راحت سد

دفعه بعد جلو روتون اانجام مبده

اونموقع دگ کار و تحمل ب جای باریک میکشه

بهترین کار و مطمئن ترین کار دوربین گذاشتن تو خونس😂😂 ینی رااااااحت لَم میدی یجا قشششنگ چک میکنیش😎 تهش هم میگی عزیزم من کااااملا بهت اعتماد دارم اصن خواسی 1ماه خونه تنها باش😂

2828
2791
2779
2792