2821
2789
عنوان

شوهرم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2805 بازدید | 115 پست
تو گذشتش داره ولی با من ک بوده نداشته یا ندیدم 

والا خودت بهتر ميشناسيش

اگه لازم ميدوني برو مچشو بگير 

وگرنه بزن به بي خيالي و دو روز ديكه جمع كن برو خونت 

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
اخه معمولا خودش ک میره خونه همه چی میاره یا من میزنگم میاره .طبیعی نیس یهو برم

خودتو بزن به بی حالی و بگو فلان داروم مونده خونه و باید سر ساعت مصرف کنم برو خونه تون شوهرت هم اگه پا پیچت شد که چرا اومدی بگو بهت زنگ زدم در دسترس نبودی حالم خوش نیست و فلان... 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ول کن گلم تجسس نکن استرس واسه شیرت خوب نیست شاید دارن دعای سمات میخونن ...بزار یه وقتایی با دوستش تن ...

بنظرت برم ب پدر یا مادرش بگم ؟ اونا شاید یکاری کنن و ب شدت مخالف کارای اونن.بگم.جوری ک نفهمه من بهشون گقتم

عزیزم میشه ب منم یاد بدی چ جوری میشه تلگرامو هک کرد ب منم یاد بده 😥😥😥

این کارارو نکنیییییید خانومای گل⛔⛔⛔

بعضی چیزا حریم شخصیه نه اینکه توو ت ل گ ر ا مش با زن و دخترای دگ حرف میزنه نه. 

اون مرد حق داره صحبت ها و درد و دلاش با خواهر و مادر و حتی کسی دگ یا حتی درمورد شما. پنهان بمونه

نخواید ک از همه چیزا سر در بیارید حرمت هارو نگه دارید

واس خودتون بهتره. 

شاید ی حرفی از روو ناراحتی و ولتنگی درمورد شما ب کسی گفته. با هک،  داستان های زندگیتون کم نمیشه ک هیچ هزااااار برابر بدتر هم میشه ب حرفم گوش کنید عزیزان

واقعا با این وضع کسی تاپیک میزنه

اره من دیدم ک واقعن بعضیا نظرات خیلی خوبی میدن ک ممکنه ب ذهن خود ادم تو اون شرایط نرسه

برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم 

خدایی چه جوی میدید 😐 دوتا مرد تو خونه خودش چیکار میخوان بکنن غیر از اینه که قلیون میکشن و دوتا چرت و پرت میگن؟ من بودم هیچی نمیگفتم که چی بشه من خودم وقتی شوهرم خونه نیست زنگ میزنم دوستم بیاد باهم حرف بزنیم چون پیش شوهرم خواه ناخواه معذبیم مخصوصا دوستم

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
نهههههههههه نهههه کسی دگ رو وارد این داستان نکن اصلا. 

اخه مشروب و این حرکت امروزش خیلی برام گرون تموم شده .بجا اینکه من اینجا تنهام روز جمعه با من باشه تصمیم گرفته با دروغ بره جلو .خدا میدونه شب زایمانم.چیکار کرده 

بنظرت برم ب پدر یا مادرش بگم ؟ اونا شاید یکاری کنن و ب شدت مخالف کارای اونن.بگم.جوری ک نفهمه من بهشو ...

نه من بودم حتي هرچقدرم غير طبيعي باشه يهو ميرم 

مثلا ميگم لباسي ميخواستم كه نتونستم به كس ديگه اي بگم هم خيالم راحت ميشه هم مطمعن ميشم بهمين راحتي يواش برو خونتون نزار خانوادشم بفهمن تو رفتي سريع يك ماشين بگير برو خيليم خونسرد رفتار كن  اگر كسي و ديدي ولي خيلي اروم درو وا كنن كه نفهمن اومدي

دخترم ميتونن ببرن  مخصوصا كه سابقه داشته باشن

فکر نکنم کسی در این حد مغز خر خورده باشه که خونه خودشو مکان کنه جلو دروهمسایه اونم تو روز روشن!

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

نگو والدین همیشه طرف بچه خودشون را میگیرند ....شب برو دعوای حسابی درست کن بگو سرویس طلا کنار آینه بود کجا گذاشتی یا فلان انگشتر کنار روشویی توالت جا گذاشتم کو ؟؟؟؟؟کسی آمد بعد ازمن ...خودش دشمن دوستش میشه ...نزار خونه تو پاتوق هر کثافتی بشه خانه تو حرمت داره نباید با کاباره اشتباه بگیرن ....

ول کن گلم تجسس نکن استرس واسه شیرت خوب نیست شاید دارن دعای سمات میخونن ...بزار یه وقتایی با دوستش تن ...

بخاد پز بده باید یواشکی بده؟😑😑

باید بگ زنم نیس؟زنگ نزن میفهمه؟خیلی مثبت اندیشی😂😂

2828
2791
2779
2792