2777
2789

من اویدانس دارم  قیمتش ۲۱۲تومن هست 

اونی که بوی خنکی داره چون چند مدل هست  

بوی گلی داره و تو ساختارش گل رز داره که بوی همون گل محمدی هست تقریبا   که من زیاد دوست ندارم ولی اکثر برندای معروف ازش استفاده میکنن  

پخش بوش عالیه  وقتی دوپاف ازش میزنم  تا پایین راهرو بوش میره   یه بار داداشم اومد گفت بوی  ادکلن تو تاپایین داره میاد بوش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اویدانس دارم  قیمتش ۲۱۲تومن هست  اونی که بوی خنکی داره چون چند مدل هست   بوی گلی ...

اویدانس رو هم بررسی میکنم من الان از ادکلن بلک داس استفاده میکنم یکسال پیش ۱۰۰ ت گرفتم فوق العاده عالیه ولی دیگه تکراری شده

حتماکه نبایدباشیشه بخرید،گرمی بخریدهرچقدر ک دوسدارید

امروز رفتم رفتم عطر آکوآبولگاری و اویدانس رو گرفتم ولی تعریفی نبود الان از ادکلن بلک داس  و عطر ویکند باربی استفاده میکنم عالیه هستن ولی تکراری شدن 

امروز رفتم رفتم عطر آکوآبولگاری و اویدانس رو گرفتم ولی تعریفی نبود الان از ادکلن بلک داس  و عط ...

خب سلیقه هامتفاوته من پیشنهادموخدمتتون عرض کردم البته اصل بودن عطرهم شرطه عطراصل رایحه واقعی اون مارکوبرندونشون میده

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)
خب سلیقه هامتفاوته من پیشنهادموخدمتتون عرض کردم البته اصل بودن عطرهم شرطه عطراصل رایحه واقعی اون مار ...

باز ممنون از پیشنهادتون از جای معتبری گرفتم که فقط کارش عطر و توزیع کننده بود خودش خیلی تعریف می کرد ولی نمی دونم برا من جالب نبود قیمتش ارزون بود ۳و نیم میل ۵ هزار تومان

باز ممنون از پیشنهادتون از جای معتبری گرفتم که فقط کارش عطر و توزیع کننده بود خودش خیلی تعریف می کرد ...

خواهش میکنم من چندروزپیش عطرفروشی بودم گرمی۲۷۰۰بودبولگاری

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)