2777
2789
عنوان

جاری خبیث

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 67 پست

جاریت معلومه میخواد تورو از لحاظ روحی اذییت کنه.بنظر من اصلا حرفی نزن چون اون قصدش ازار توس و با هر واکنش تو لذت میبره ازینکه تونسته تورو اذییت کنه.من بودم تو خرفاش فقط یه لبخند تمسخر امیز بهش میزدمو جوابشو نمیدادم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

مگه برای سزارین سوند وصل میکنن ؟

من تابحال زایمان نکردم 

نمیدونستم 

بزار بیاد جاریت ولی مادرت بگو پیشت بمونه  اونو اهمیت نده

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا تو بیمارستان دولتی بیشتر از یک نفر راه نمیدن که بچه رو ببینه یا همراه مریض باشه.وفت ملاقات فقط میتونن بیان که اونموفغ بچه هارو از پیش مامانا میبرن 

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
مگه برای سزارین سوند وصل میکنن ؟ من تابحال زایمان نکردم  نمیدونستم  بزار بیاد جاریت ولی ...

اره وصل میکنن.برای خواهر منم وصل کرذن

چندبار بهش گفتم میگه نه من باید بیام اولین نفرباشم بچهارو ببینم😣تازه اسمم براشون انتخاب کرده هی میگ ...

خیلی  جدی بگو   الان استرس زایمان و بچه رو دارم  تو دیگه استرسمو بیشترنکن 

ممنون از محبتت خودم میدونم اسم بچم چیه

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن
جاری ندارم شوهرم تک پسره😀 اینجا انقدر از جاری بدشون میاد رو منم تاثیر گذاشته جاری خیالی دارم و ...

خوبه نداری. با جاری خیالیت اینجوریه اگه داشتی خدا ب دادش میرسید

اگر دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین! 😏

من یه جاری داشتم انقدر حسودو کینه ای بود که من به عمرم همچین چیزی ندیده بودم.از روری که اومدن خواستگاری من ساز مخالف زد اخرین باری هم که دیدمش تو مراسم بله برونم بود.بعدش بخاطر اینکع انگشتر نشون من ازون گرونتر بوده قهر کرد رفت دیگه نیومذ حتی عروسیمم نیومدن.با همه حتی مادر شوهرم قطع رابطه کرد.تا همین پارسال که از برادر شوهرم طلاق گرفت رفت.خسودی خیلی چیز بدیه زندگیشو داغون کرد

چه بد پس من  ان شالله هرموقع رفتم برای زایمان میرم طبیعی

انشالله عزیزم

عزیزم مگه میشه نیاد؟روز زایمان همه میان ملاقات توی بیمارستان،مگه میشه بگی نیا؟بی احترامیه،من بودم به ...

عزیزم وقت ملاقات که نه اونجا که همراه باید باشه با بیمار

حالا خودتو اذیت نکن عزیزم😁😂

بچه هات دو قلوان عزیزم؟

اره

به سلامتی انشالله زایمان کنی.زیر سایه پدرو مادر باشن انشالله.خدا خفظشون کنه برات.اولین بارداریته؟