moana مدیر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5622 عنوان جاری خبیث | مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 67 پست سلام من چندروز دیگه زایمانمه جاریم هی اصرار داره بیاد بیمارستان درصورتی که من سزارینم وسوند واین چیزا بهم وصله دوس ندارم اینجوری کسی ببینتم تازه بهمم گفته تو بیهوشی میخام من اولین نفرباشم بچهارو ببینم چیکارش کنم😖حالا نیاین بگین بزار بیاد واین حرفا 1397/04/28 | 13:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19529 عزیزم مگه میشه نیاد؟روز زایمان همه میان ملاقات توی بیمارستان،مگه میشه بگی نیا؟بی احترامیه،من بودم به ... عزیزم شما برای ازار دادن و حرص دادن نمی رفتی مثله یه انسان متمدن و مدرن می رفتی تبریک می گفتی برمی گشتی.این رسما داره از نظر روحی استاترو اذیت می کنه با حرفاش ازارش میده خدا میدونه وقتی بچه هارو ببینه چی بگه صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))
moana مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5622 به سلامتی انشالله زایمان کنی.زیر سایه پدرو مادر باشن انشالله.خدا خفظشون کنه برات.اولین بارداریته؟ ممنون عزیزدلم بله اولیمه
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19529 حالا خودتو اذیت نکن عزیزم😁😂 به خدا خیلی حرصی شدم صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))
ashvan_kocholo عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 12172 ممنون عزیزدلم بله اولیمه برای منم دعا کن منم زود مامان شم.میگن دعا سره زایمان حتما قبول میشه اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
moana مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5622 برای منم دعا کن منم زود مامان شم.میگن دعا سره زایمان حتما قبول میشه انشالله عزیزم انشالله
ashvan_kocholo عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 12172 انشالله عزیزم انشالله ببخشید این سوالو میپرسم همینطوری دو قلو باردار شدی یا دارویی مصرف کردی؟من میخوام اقدام کنم واسه بلرداری شوهرم میگه برو به دکتر بگو دارو بده قلو شه یهو راحت شیم.ولی من میترسم اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
moana مدیر استارتر عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5622 ببخشید این سوالو میپرسم همینطوری دو قلو باردار شدی یا دارویی مصرف کردی؟من میخوام اقدام کنم واسه بلرد ... حقیقتش دارو خوردم اما ژنمون هم زیاده دکتر به من گفت ۲درصداحتمال دوقلویی داره
ashvan_kocholo عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 12172 حقیقتش دارو خوردم اما ژنمون هم زیاده دکتر به من گفت ۲درصداحتمال دوقلویی داره ممنونم از راهنماییت😘 اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔