2777
2789
عنوان

جاری خبیث

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 67 پست
چندبار بهش گفتم میگه نه من باید بیام اولین نفرباشم بچهارو ببینم😣تازه اسمم براشون انتخاب کرده هی میگ ...

بزن تو دهنش چه پروه یعنی چی بهش رو دادیها از الان سفت جلوشو بگیر 

خودشناسی DNA plus

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من باشم راحت میگم.وااای نه اصلا روم نمیشه. فقط مامانم باشه.شما اومدم تو بخش بیاین.کلی هم تشکر کن ازش.تمااام

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  

قشنگ بگو دوست ندارم تو اون وضعیت کسی غیر از مامانم پیشم باشه خجالت میکشم بزار وقتی رفتم خونم بیا دیدنم دلم میخواد خوب ازتون پذیرایی کنم نمیخوام کسی به خاطر من به زحمت بیافته

نه دولتی

با همسرت هماهنگ کن

قبل از اینکه هم بری باید دَم پرستارترو ببینی.

حقیقتش از نوع حرف جاریت خوشم نیومد

می تونست بگه نگران نباش ما همه بیمارستان منتظرسلامت تو و نی  نی ها هستیم و براتون دعا می کنیم.

یا بگه 

ان شاءالله میام دیدنت بهوش که بیایی ما و نی نیها کنارتیم

ولی معلومه خواسته بگه تو نمیتونی ببینی ولی من میبینم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

[QUOTE=64564019]چرا میاد با خواهر شوهرم ولی اینو چیکارش کنم[/QUگ

مادرت بیاد عزیزم کاراتو که پرستارا انجام میدن و موقع تمیزکاری و تعویضت بگو کسی نمیخوام تو اتاق باشه سختمه چیزدیگه ای هم اگه لازم بود بگو مامانت حواسش باشه انجام بده برات که سختت نشه سوند‌هم که وصل باشه بهت که موردی نداره کسی قرار نیس ببینه 

هر چی شما بیشتر اصرار کنی، اون بیشتر پافشاری میکنه، بذار بیاد، شما هم مرتب و تمییز باش،برو قبلش سلمونی موهاتو کوتاه کن، اصلاح کن، لباس خوشگل تن خودت و بچت کن، به فکر سوندو و اینا هم نباش، قربون صدقه بچتم برو، با اسم انتخابی خودت هم صداش کن

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند
چندبار بهش گفتم میگه نه من باید بیام اولین نفرباشم بچهارو ببینم😣تازه اسمم براشون انتخاب کرده هی میگ ...

وایی چه پررو 

خیلی حرصم گرفت به شوهرت بگو به برادرشوهرت بگه حتما بهش تذکر بده 

یعنی چی که تورو با این وضعیتت حرص میده

واقعا که خبیثه.

اگر اسم بچه هاتو عوض کرد تو هم بچه شو به یه اسم دیگه صدا کن اگر بچه نداره خودشو به یه اسم دیگه صدا کن

اه فشارم رفت بالا حسود خانم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))