2777
2789

همشو میزارم وسط😊

کاش کار داشتم همشو برا یه وام میدادم😔

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه 

رو پول من حساب نمیکنه

نمیپرسه اصلا چقدر گرفتی

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

پولمو به عنوان قرض بهش میدم. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

آره من الان این ماهه که بیکار شدم.تا کار جدید پیدا کنم.حقوق که میگرفتم برا خونه هم خرج میکردم و حتی میدادم که قسط بده.اوایل نمیگرفت اما میگفتم هم تو کار میکنی هم من.چرا من پولمو نگه دارم.با هم داریم زندگی میکنیم

من تازه میخوام برم سر کار خودم دوست دارم بذارم که زودتر پیشرفت کنیم اما خوب میترسم عادتشم بشه یجواریی شک دارم به اینکار 

چون شوهرم شغلش آزاده و درآمدش ثابت نیست دوست دارم یکم بیشتر پس انداز کنیم یه حرکتی بتونیم تو زندگی بزنیم 

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز