2777
2789
عنوان

بچم😫😫😫

460 بازدید | 39 پست

توروخدا بیاین به دادم برسین من احمق باز رفتم این تاپیکا وسواس گرفتم نشستم به گریه کردن توروخدا بیاین کمکم کنین نصف شبی

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچم ۱۰ماه وخوردیشی که باید غذاشو کاملا اسیاب کنم بخوره یعنی یخورده درشت باشه عق کیزنه وبالا میاره کم کمم درشت میکنم نمیخوره بالا میاره که دکترش گفت طبیعی بخاطر ریفلاکس شدیدی که داره و هنوزم یسالش نشده که بادندون بجوه بدمن خیللم راحت شد تا داشتم تو تاپیکا چرخ میزدم یهو دیدم یکی پرسیده وبهش گفته دکتر مشکل بلع داره باید ببر گفتاردرمانگر واینچیزا خیلی ترسیدم من این‌همه بدبختی کشیدم وای دیگه جا ندارم بخدا الان سکتع میکنم

5 صبح قطره چکونی نداشتیم ک اونم جور شد الحمد الله

مگه تاپیک خیانت وزناشویی که کشش بدم یذقیقه صبرمیکردین داشتم مینوشتم🙁😒

بابا نترس گفتار درمانی چه ربطی به رفلکس داره بلکه جایه من بودی پسرم رفلکس معده اش آنقدر بود از دهن و ...

اوه بچه من که افتضاح تربود طفلی ۲ماهگی بستری شد از ریفلاکس شدید که دکترشیرمو قطع کرد شیرخشک الکر بهش داد،الان ۱۰ماهشه بهترشده خداروشکر ولی الان مشکلم چیزدیگشت مشکلم نجویدن غذا واوق زدن وبالا اوردنش باید اسیاب بشع تابخوره

واسه اینکه داری بی خودی به خودت و اون طفلک حرص میدی. بقول معروف قبل مرگ و واویلا

خب الان چیکارکنم غذا اسیاب میخوره ونمیجوه به نظرت چیکارکنم