2777
2789
عنوان

بچم😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 39 پست
خوب دندون نداره باید کلا آسیاب بشه مثل شیر موز نه توروخدا بیاد مثل ما بخوره 

خب تاکی اسیاب کنم اخه بعضیا میگن باید نرم بشه باپشت قاشق نه اسیاب اخه بچم اونجوری تو دهنش باشه عق میزنه 

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه بچه من که افتضاح تربود طفلی ۲ماهگی بستری شد از ریفلاکس شدید که دکترشیرمو قطع کرد شیرخشک الکر بهش ...

من سه تا بچه دارم و هیچ وقت غذاشون رو میکس نمیکنم و با پشت چنگال له میکنم و این در د سر ها رو ندارم. همسایه ما میکس میکرد تا مدت ها بعد بچه اش غذای کمی درشت تر رو بال میاورد.

اصلا قرص مصرف نکن.هیچی جای ورزش رو نمیده.ورزش کن خوب میشی

خیلی بدبختی کشیدم خیلیی که هرکی جای من بود الان دق کرده بود نتونستم بدون قرص درمان بشم واقعا مجبورم بخورم،بدش من شدید به بچم حساس وابستم چجوری بزارمش وورزش کنم

من کلا آسیاب میکردم ولی پسرم اصلا دوست نداشت مجبور میشدم با قاشق لح کنم و آب خورشت زیاد بریزم عین سو ...

بچم فقط سوپ میخورع الان اینجوری چیکارکنم بایدببرم دکتر یعنی 😔😔

من سه تا بچه دارم و هیچ وقت غذاشون رو میکس نمیکنم و با پشت چنگال له میکنم و این در د سر ها رو ندارم. ...

چیکارکرد‌اخرسر خوشبحالت کارت عالی بوده

خب الان چیکارکنم غذا اسیاب میخوره ونمیجوه به نظرت چیکارکنم 

حجم غذای کمتری بده تا بالا نیاره و بعد یک ساعت دوباره بده تا یکی دوماه معدش عادت کنه. والله اکثر روستایی ها کجا این کارا رو میکنند یه تیکه نون میدن دست بچه شون عین شیر در چند ثانیه میخوره😂 تازه از بچه من وشما هم سالم تره

ما دیر شروع ب غڌا دادن کردین ک نمیتونه خوب بجوه

نه به وقتش پایان۶ماهگی،نمیدونم ازهمون اول نجوید وعق زد

خیلی بدبختی کشیدم خیلیی که هرکی جای من بود الان دق کرده بود نتونستم بدون قرص درمان بشم واقعا مجبورم ...

تو که این همه سختی کشیدی حتما میتونی هم با خیلی چیزهای دیگه مثل ورزش کنار بیای.

و این هم بگم همه بدبختی و سختی کشیدن و دارن میکشن.با راحتی  میشه کنار اومد مهم اینه تو مشکلات و سختی ها بتونی کنار بیای و راه حل و پیدا کنی

حجم غذای کمتری بده تا بالا نیاره و بعد یک ساعت دوباره بده تا یکی دوماه معدش عادت کنه. والله اکثر روس ...

بخدا همین کاروکردم ازهمون قاشق اول انقد عق میزنه که نگو نمیدونم بخدا درمونده شدم مریضی خودم هست این وسواس لعنتی پیرم کرده دکترم بردم میکه تایکسالگی جا داره میترسم این حالیش نشه اشتباه گفته باشه

تو که این همه سختی کشیدی حتما میتونی هم با خیلی چیزهای دیگه مثل ورزش کنار بیای. و این هم بگم همه بد ...

بخدا یوقتای فکرمیکنم چقد سنم کمه برای این همه سختی کاش خداهیچوقت ادمو بابچش امتحان نکنه 

بعد چند ماه خوب شده الان ماشا... خوب میخوره فقط موقع بالا اوردن . دست پاچه نشو و بچه رو هول نکن

یبار بچم کوچیکتربود منم تازه تنها شده بودم وارخونه مامانم امده بودم صبح یذفعه بچم توخواب بالا اورد منم انقدترسیدم بلندش کردم رفتم توراه پله ها به جیغ وداد بچم مرد البته دورازجونش به دادم برسین فکرکن۸صبح همه دویدن امدن طبقه۶وای افتضاح بود بدبچم ازداد وگریه من ترسیدع بوده وسیاه شده بود ازگریه خیلی ترسوم