اوه بچه من که افتضاح تربود طفلی ۲ماهگی بستری شد از ریفلاکس شدید که دکترشیرمو قطع کرد شیرخشک الکر بهش ...
من سه تا بچه دارم و هیچ وقت غذاشون رو میکس نمیکنم و با پشت چنگال له میکنم و این در د سر ها رو ندارم. همسایه ما میکس میکرد تا مدت ها بعد بچه اش غذای کمی درشت تر رو بال میاورد.
اصلا قرص مصرف نکن.هیچی جای ورزش رو نمیده.ورزش کن خوب میشی
خیلی بدبختی کشیدم خیلیی که هرکی جای من بود الان دق کرده بود نتونستم بدون قرص درمان بشم واقعا مجبورم بخورم،بدش من شدید به بچم حساس وابستم چجوری بزارمش وورزش کنم
تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
خب الان چیکارکنم غذا اسیاب میخوره ونمیجوه به نظرت چیکارکنم
حجم غذای کمتری بده تا بالا نیاره و بعد یک ساعت دوباره بده تا یکی دوماه معدش عادت کنه. والله اکثر روستایی ها کجا این کارا رو میکنند یه تیکه نون میدن دست بچه شون عین شیر در چند ثانیه میخوره😂 تازه از بچه من وشما هم سالم تره
حجم غذای کمتری بده تا بالا نیاره و بعد یک ساعت دوباره بده تا یکی دوماه معدش عادت کنه. والله اکثر روس ...
بخدا همین کاروکردم ازهمون قاشق اول انقد عق میزنه که نگو نمیدونم بخدا درمونده شدم مریضی خودم هست این وسواس لعنتی پیرم کرده دکترم بردم میکه تایکسالگی جا داره میترسم این حالیش نشه اشتباه گفته باشه
بعد چند ماه خوب شده الان ماشا... خوب میخوره فقط موقع بالا اوردن . دست پاچه نشو و بچه رو هول نکن
یبار بچم کوچیکتربود منم تازه تنها شده بودم وارخونه مامانم امده بودم صبح یذفعه بچم توخواب بالا اورد منم انقدترسیدم بلندش کردم رفتم توراه پله ها به جیغ وداد بچم مرد البته دورازجونش به دادم برسین فکرکن۸صبح همه دویدن امدن طبقه۶وای افتضاح بود بدبچم ازداد وگریه من ترسیدع بوده وسیاه شده بود ازگریه خیلی ترسوم