2777
2789

تو دوران مجردی ی روز تو تابستون بود از جایی بر میگشتم انقد گرمم بود رفتم سوپری آب معدنی گرفتم برگشتم ی ماشین خیلی توپ جلو در پارک کرد جوری ک من رانندش رو ندیدم فقط تو ذهنم این بود ک اگه رانندش اومد تو جوری نگاش کنم ک دلش بسوزه ی تعارف بزنه حداقل خنک برسم خونه تو داستانایه خودم بودم ک ی پسره اومد  قیافشم خدایی خوب بود فقط چشمام ب دستش بود سوییچ رو ک دیدم دگه گفتم گرما تموم شد جوری ذل زدم ب دستش ک گفت خانوم مشکلی پیش اومده یهو نفهمیدم چی گفتم اصن گفتم هوا گرمه شما سوییچ دارین بیچاره فک کنم از تو غش رف ولی فقط ی لبخند زد گفت بخدا قابل نداره بفرمایین گفتم نبابا گرما زده ب سرم نمیدونم چی گفتم ....

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منتظریم🤗

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید

گفت وای ینی ماشین ندارین تو این گرما منم ک دگه گفتم الان پیشنهاد میده برسونمتون گفتم ن پدرم امروز جایی کار داشتن ندادن 

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍